Kysy
 • Vaikuttaako kovalevy ohjelmien toimintaan?

  Eli olen ostanut koneen jossa oli western digital 250gb kovo johon olen asentanut ohjelmat,käyttöjärjestelmän yms. Nyt tilaa on enää 3gb ja muutenkin kovalevy pitää outoa ääntä ja luulen sen menevat rikki pikkuhiljaa. Kaverina siinä on 1tb eli voiko siirtää jotenkin kaikki tiedostot ja käyttöjärjestelmän tuolle 1tb kovolle että kaikki on kuin ennen? Epäilen että ohjelmat yms hidastuu tuolla kovalevyllä miten on?
  Kiitos vastauksista etukäteen!

  Kovalevyt

7 vastausta

 • kloonaat sen 250GB levyn sinne teraselle levylle ja muutat biossista sen boottaavaksi niin toimii aivan samalla tavalla kuin se vanha levy jos molemmat ovat saman nopeuksisia.Täältä löytyy listaa softista ja linkkejä.

 • näköjään eniten suositellaan Norton Ghostia ja Acronis True Imagea ,jälkimmäiseen löytyy nekolta opaskin.

 • Kovalevy vaatii toimiakseen n. 10% vapaata tilaa. Poista 5-10 peliä C-asemalta, niin ei enää rutise. C-asemaa ei muutenkaan kannata käyttää minään varastona.

 • Mikä noista ohjelmista on paras minun kohdallani,saa olla maksullinen?

 • Varmaan itsestään selvää, mutta terasella levyllä pitää sitten olla tyhjää tilaa vähintään se 250 gigaa. Siivoa teran levyltä ensin turhat roskat pois, defragmentoi se ja ota varmuuskopiot vaikka ulkoiselle kovolla kaikesta tärkeästä ennen kloonausharjoituksia.

  Jos käyttiksesi on Win7, varmista että kloonausohjelma lupaa toimia myös sen kanssa. Sinänsä pidän vähän turhana käyttää maksullista ohjelmaa, kun ilmaisiakin on, mutta kyllähän Norton ja Acronis ovat ne tunnetuimmat yritysmaailmassa myös ne käytetyimmät.

 • cloonaukseen PING on erittäin hyvä. Helppokäyttöinen, hyvin toimiva ja ilmainen http://ping.windowsdream.com/

 • Tästä pitäs löytyä arkistosta AD:n tietoja, kun itse vaihtelin näitä juttuja.
  Eli kloonaa toiselle levylle kaikki, ja boottaat sieltä. Sulta ei pitäs hävitä mitään.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista