Kysy
 • Uutta kannettavaa etsimässä

  Eli siis olen etsimässä uutta kannettavaa lähinnä laskujen maksamiseen musiikin kuunteluun ja videoiden katsomiseen. Mahdollisimman halpaa mutta pitkäikäistä, ehkä kevyttä pelailuakin. Ihan max 700e mielellään vaikka puoletkin halvempi

  2016 kannettava tietokone

Yksi vastaus

 • Jos haluat koneen, joka niin sanotusti menee sinun kanssa hautaan, niin alle 2 vuotta vanha yrityssarjan malli. Tai miksei uusikin, kyllä niitä alle 700€ saa.
  Tosin niillä ei sitten pelata muuta kuin pasianssia.

  Kuluttajapuolella halpa ja pitkäikäinen ei oikein sovi yhteen. Omalla kokemuksella kuluttajahuollosta kahden viime vuoden aikana sanoisin, että kun välttelee AMD:n valmistamia osia kannettavassa, niin on hyvät mahdollisuudet saada:

  *Luotettava
  * Hiljainen
  * Tehokas

  Tästä on todisteena tuo romuläjä selän takana. Jokaisessa on joko prosessori tai näytönohjain AMD:n valmistama. Pelkän AMD:n prosessorin omaavat koneet olisi periaatteessa ehjiä, mutta ne on kierroskoneita. Älytön meteli ja mitään ei tapahdu.

  Ja tämä väite perustuu ihan vain huoltoon tulleiden kuolleiden koneiden määrään liikkeessä, johon tulee huolettavaksi keskimäärin 2 konetta päivässä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista