Kysy
 • Uusi näytönohjain?

  Hei!
  Ajattelin päivittää näytönohjaimen 3 vuotta sitten kasattuun koneeseen. Syynä on se ettei AMD enää päivitä näytönohjaimeni drivereita, jonka takia jotkin pelit eivät toimi. Ehkä olisi kolmen vuoden jälkeen muutenkin jo aika päivittää se :D

  Mutta siis kysymyksenäni on että mikä olisi hyvä/paras näytönohjain budjettinani on mielellään max. 170€, mutta se voi siitä ehkä hiukan venyä jos ei hyviä meinaa löytyä. Tarkoituksena olisi löytää hyviä tehoja pelaamista varten ja mielellään uudemmasta päästä, jotta sitä tuettaisiin pitempään.

  Olen katsonut että GeForce GTX 950 olisi aika hyvä, mutta löytyykö samalla hinnalla uudempia tai parempia?

  Kiitos avusta jo etukäteen :)

  näytönohjaimen ajurit näytönohjain päivitys

5 vastausta

 • Venytä vähän budjettia ja saat huomattavasti paremman GTX 960 -ohjaimen. http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/114...-3_0-tarjousera

 • "onko tossa GTX 960 äänekkäät noi tuulettimet idlenä?meneekö tuulettimen idle äänet kaikkien tuulettimien yli muiden äänien?"

  Itse omistan kyseisen kortin ja vastaus on ei. Idlenä tuulettimet ei pyöri ollenkaan ja esim minecraftia tai TF2 voi viellä hyvin pelata täysillä asetuksilla ilman että tuulettimet liikahtaakaan. Sitten jos pelaan vaikka uusimpia tomb raidereita alkaa ne tuulettimet jähdyttää mutta ei siitä mikään kova ääni lähde.

 • Minäkin suosittelen tässä tapauksessa 4 Gb 960aa. hinta alkaa olla hyvällä mallilla.

 • onko tossa GTX 960 äänekkäät noi tuulettimet idlenä?meneekö tuulettimen idle äänet kaikkien tuulettimien yli muiden äänien?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista