Uuden läppärin osto ongelma.
-3
Eli etsiskelen uutta läppäria noin 500e hintagatekoriassa. Pistin foorumillekkin aiheen mutta sen verran hiljaista on ja rupeaa olemaan kiire hankinnalla jo että päätin pistää viestiä tännekkin. (ei tule minulle)

Yksi varteenotettava kone olisi tämä...

link ]

Mutta en nykyään ymmärrä noista tiedoista oikein mitään. Kaikki muut tiedot on mielestäni hyviä paitsi tuo näytönohjain. Eli miten tuo muisti nykyään menee? Tuon mukaan näytönohjaimella olisi omaa muistia 128mb ja jaettua 1760mb?

Eli onko näytönohjaimen muisti nykyään jaettu ram muistin kanssa? Onko tämä hitaampaa vai onko tuolla nopeuteen vaikutusta? Muutenkin missä nopeusluokissa nuo Intelin grafiikkapiirit yleensä liikkuu verrattuna vaikka AMD/Nvidian vastaaviin malleihin.

Olen yrittänyt karttaa noita intelin grafiikkapiirejä muutenkin kuin ruttoa kokemuspohjaisten ajuriongelmien takia mutta näyttää vain aika pahasti että suurinosa koneista on varustettu nykyään tuon valmistajan piirillä.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
http://www.jimms.fi/tuote/X53SD-SX979V Tuossa olis parempi vaihtoehto tuolle Gigantin vekottimelle.. Ja samassa budjetissa.
+3

Kommentoi tätä vastausta

noi intelit on aina jaetulla muistilla vaikka tohon sun laittaman linkin takana on vain jostain syystä laitettu 128.

ja rick79 jatkoksi laitan viel amd raudalla olevan vastaavan kannettavan:
http://www.jimms.fi/tuote/A55DR-SX112V

koneessa on amd apu prossu jossa on itsessään oman näytön ohjain joka käyttää jaettua muistia rammista ja viel erillinen gigan muistilla oleva näytönohjain jotka saa tarvittaessa toimimaan crossfire tilassa ja yhteensä 6gigaa rammii.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Itse ottaisin tuon AMD:N koneen kyllä ehdottomasti, jos tarvitsee tehoa näyttiksen osalta.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tuli tilattua pari tuollaista mitä rick79 tuossa linkitti. Kiitos vastauksista.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tuossa hintaluokassa kannattaa kyllä kallistua intellin puoleen..
-1

Kommentoi tätä vastausta