Kysy
 • USB tikku täysin toimimaton!

  Hei, minulla on 64GB Corsairin Flash voyager, ja olen tietävästi ottanut tikun pois "turvallisen irroittamisen sijaa", joten tänään tikku teki viimeisen kepposen..

  Jostain syystä, tänään koulussa tikku alkoi asentamaan itseään windowsiin kytkemisen yhteydessä omituisen pitkään.. Asennus kuitenkin onnistui ja tikku näyki "omassa tietokoneessa" Sen jälkeen kun avasin sen, se oli aivan tyhjä ja kun katoin ominaisuuksista, tila oli "0/0 bittiä" joten otin sen pois koska ajattelin alustaa sen kotona.. (se olikin iso virhe) tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja pistin tikun takaisin koneeseen alustamista varten. laitteen Asennus epäonnistui. tikku kuitenkin näkyi tuntemattomana "omassa tietokoneessa" ja kun yritin avata alustus ikkunan, se herjasi että: "aseta levyke asemaan F"

  otin sen pois koneesta, ja tulin kotiin, ja laitoin sen kiinni tuttuun USB paikkaan.. Tikku asentui uudestaan koneelleni ja pitkän odotuksen jälkeen asennus onnistui, en kuitenkaan nähnyt tikkua missään.

  Ja kun yritän avata levynhallinnan, en ikinä pääse sinne asti, koska lataus jatkuu ikuisuuksiin (kesti noin 72 minuuttia ja luovutin)

  En myöskään voi alustaa tikkua, koska kotikoneenikaan ei tunnistanut tikkua.. Kuitenkin 5 minuuttia myöhemmin otin tikun pois, ja pistin takaisin sisään, ja tikkuni tunnistui omassa tietokoneessa CD-LEVY ASEMANA! missä on vika? (tietenkään tässä tikussa joka näkyy uutena cd-asemana ei ole "alusta" kohtaa joten mitä teen?

  Tikku ei ole encryptattu
  Tikussa ei ole mitään tärkeää.

  Joten miten voin alustaa tai saada tämän laitteen normaaliksi? vienkö sen jonnekkin huoltoon?

  Kovalevyt ssd USB USB tikku täysin toimimaton!

Yksi vastaus

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista