ulkomaille soitto
0
Mua on nyt kiusannut aika kauan tuntematon soittaja ja ajattelin kostaa hieman.Menen tosa viikonloppuna käymään virossa jos hän soittaa mulle kummalle se lasku tulisi.Jos tulee tuntemattomalle teen sille vitunmoiset laskut.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Suomalaisen puhelinliittymän omistaja maksaa puhelun vastaanottamisesta ulkomaan maksun ulkomailla ollessaan.
Soittaja suomesta maksaa normaalin suomen taksan mukaan puhelusta soittaessaan suomalaiseen numeroon vaikka se on ulkomailla.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Soittaja maksaa tuossa tapauksessa vain puhelusta suomalaiseen numeroon (eli ei välttämättä mitään, jos menee pakettiin). Tuo hinta viroon soittamisesta tulee silloin kun soitat virolaiseen numeroon. Vastaanottaja maksaa ulkomaanpuhelusta.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Vaikka olisit austraaliassa, niin jos sinulla on suomesta hanittu liittymä, niin siihen soittaja maksaa vain sen minkä hän maksaisi muulloinkin kun soittaa suomessa siihen. Ulkomaanosuuden maksaa liittymän haltija. Tämä on perusteltua siksi, soittaja ei voi puhelimestaan nähdä, missä vastaanottaja on. Tämän takia soittajalle ei voi sälyttää mitään yllättäviä maksuja ja ulkomaanpuhelun kulut jäävät vastaanottajan maksettaviksi.

http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/493
0

Kommentoi tätä vastausta

Mulla puhelin hylkää automaattisesti tuntemattomasta numerosta tulevat puhelut. Hitsi, jos soittaja ei halua kertoa mistä numerosta soittaa niin ei kiinnosta.
0

Kommentoi tätä vastausta

Apekin vastaus on päinvastainen kuin Kuningaskuluttajassa kerrottu. Eikös kysyjä mene nyt vähän sekaisin. Totuus lienee tuo Kuningaskuluttajassa todettu eli ulkomailla oleva maksaa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Esim. Saunalahden/Elisan liittymästä suomesta viroon soittaminen maksaa 0,45e minuutti + mpm

Virossa Saunalahden liittymään puhelun vastaanottaminen maksaa 0,10e minuutti.

Uskoisin että saman suuntaisia hintoja on muillakin operaattoreilla.

Laskua tulee siis kummallekkin. Toki soittajalle enemmän.

Mitäpä jos vastaisit siihen tuntemattoman puheluun ja kysyisit mikä on homman nimi? Tietysti jos on joku oikea häirikkö, eikä esim. puhelinmyyjä, niin sitten on varmaan turha vastata.
-5

Kommentoi tätä vastausta