Kysy
 • Ulkoinen USB kovo. Iomega, Prestige 1Tb.

  Eli, kysymykseni kuuluukin että minkä firman kovalevy tuon Iomegan sisuksissa pyörii? Koska ainakaan itse en ole kuullut että Iomega tekisi omia kovalevyjään, runkoja lukuun ottamatta. Tuolle olisi vuoden takuu. Toinen kyssäri koskee laitteen laatua, eli onkos kenelläkään kokemuksia laitteesta. Kaverini suositteli alkujaan LaCie:n kovoja, mutta nyt hänellä on levinnyt kaksi kovoa alle vuodessa. Pitäisi alkaa ottamaan varmuus kopioita, ja kaipaisinkin suht laadukasta/edullista 1Tb:n ulkoista kovoa.

  Kovalevyt netAnttila

5 vastausta

 • Iomegassa on toshiba sisus

 • Omassa Iomega terasessa on Samsungin kovo. Se ei kuitenkaan ole tuo Prestige ja maksoikin vain 49€:oa. Takuulapussa sanotaan, että EU-jäsenmaiden asukkaille takuu on kaksi vuotta.

 • Itselläni on wd tv perässä pari noita. Ollut käytössä nyt noin kolmekuukautta. Alussa oli käynnistyessä aika hiljainen, nyt kun käynnistää wd pitää iomega aika naksetta. Mutta voipi hyvin johtua tuosta wd ominaisuuksista.
  Mutta mihinpä sitä paria teraa elokuvia enään varmuuskopio, jos kilahtaa niin kilahtaa.

 • kolme iomegan 1Tb prestigeä meni takuuvaihtoon,kun lakkasivat toimimasta,tietenkin tiedostoille sai sanoa hyvästit. tilalla wd essential jossa ei ole kyseisiä ongelmia.
  opetuksena en ikinä osta iomegan levyjä..

 • Palauttelen tässä tärkeimmät tiedostot takaisin koneelle ja jatkan "testailua" vähemmän arvokkaalla tavaralla, sekä toisella koneella. V*tuttaa lievästi sanottuna, eipä kerennyt tuo olemaankaan tossa pöydällä ku perjantaista saakka.. Jes lisää näitä!! Anteeksi suunnattomasti kielenkäyttöäni, mutta koittakaa ymmärtää.. Sisältää meinaan oman pojan (5v) ristiäis filmejä sekä kuvia! Kuvat menkööt cd:ille ja filmit (about 200Gt) DVD:ille!
  Onkos joitakin "oikeasti" laatu vehkeitä satasen 70 euron hujakoilla, ei tarvitse olla terainen levy.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista