TV:n outo HDMI-sisääntulo?
-2
Televisiossani, Hitachi 32LD6600 on outo HDMI-sisääntulo, sellainen pyöreämallinen. Sivulla [ link ] se on ihan normaalin HDMI-sisääntulon näköinen. Televisiossa lukee siellä takana HDMI, mutta ei siihen kyllä ainakaan normaali HDMI-kaapeli mene kiinni. Mikähän tässä on homman nimi?

11 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Se on s-video liitin, analoginen. Ei siis toimi digitaalisena kuten hdmi. Hitachi on merkinnyt väärin. https://fi.wikipedia.org/wiki/S-Video
-1

Kommentoi tätä vastausta

Tuota mallia on kyllä 6600, 6600A ja 6600B, olisko niissä eroja.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Tuosta tuplavastauksista, olen ennenkin huomannut että kun vastaan tabletilla tulee usein moninkertaisina vaikka varmasti painan lähetä vastausta vain kerran.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Vähän huono valaistus, ja se on vaikeassa paikassa kuvattavaksi, mutta tällaisen sain otettua, jos selventää yhtää asiaa:
https://goo.gl/hkWz32
-2

Kommentoi tätä vastausta

On kyllä erikoinen juttu, vähän googlasin ja mitä löysin niin joka paikassa lukee että on hdmi liitin. Tuo josta laitoit kuvan on varmasti s-video liitin.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Noita vastauksia tulee useampia, jos klikkaa useamman kerran "Lähetä vastaus", yksi kerta riittää, joskus on vaan vähän hidas näyttämään vastausta.
Poistin tuplana tulleet vastaukset.

Tuossa kuvassa, jonka laitoit on HDMI-pistoke merkitty kirjaimella P.
Tarkista tuo vielä, kyllä oikea pistoke sieltä varmaan löytyy koneen takaa alhaalta, ei oikeasta sivulaidasta.
http://www.tv-manual.com/manuals/hitachi/Hitachi_32LD6600.pdf
-2

Kommentoi tätä vastausta

No outoa tässä on sekin että TV:n sivulaidassa ei ole minkäänlaisia pistokkeita, vaan pelkästään tuolla alhaalta, josta tuo ottamani kuvakin on. Ja TV:n takana lukee selvästi, että 32LD6600, olisiko joku vanhempi malli ehkä kyseessä, vaikka sama nimi? Silti ihmetyttää, että miksi alhaalla lukee se HDMI...
-2

Kommentoi tätä vastausta

Oletko nyt hankkinut tuon TV:n, vai miten vanha se on?
Netistä tuosta mallista löytyy kirjoituksia jo vuodelta 2006
-2

Kommentoi tätä vastausta

Joskus noin vuonna 2010 ostin, silloin jo käytettynä, eli tosiaan ei mikään uusi malli kyseessä. Ihan viime aikoina vaan tullut tutkisteltua tarkemmin, kun haluaisin tietokoneen yhdistää tv:hen.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Noita saa tuunattua, hieman veistellen ja katkoen "ulkoreunan" väkäset liittimestä pitäisi toimia hyvin. Eristä vielä väännetyt piikit pikaliimalla. Hieman joutuu askartelemaan paskartelemaan, mutta lopussa kiitos seisoo.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Vaikea sanoa, saatko laitettua kuvaa siitä liittimestä?
-3

Kommentoi tätä vastausta