Tv-kaista???
0
Onko kellään kokemusta? Ei jaksa tapella enää tuon antennin kanssa, ajattelin jos tuossa olis vaihtoehto..

11 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Eihän sieltä liveä näe, mutta tallennukset saa sieltä näpsästi.
+3

Kommentoi tätä vastausta

omassa käytössä nyt pari viikkoa ja toimii mielestäni hyvin. käyttökatkoja ei ole ollut. ja eipä tuo mittään haittaa vaikkei livenä voikkaan kattoa. Voihan sitä jälkikäteenkin katsella. ja tulee katseltua sitten sarjoja joita ei suorana jaksaisi ees katsoa...
+2

Kommentoi tätä vastausta

Nyt eka leffa ladattu, samaa laatua kuin tallentavassa boxissa (mpeg2). mutta ihan riittävä. Sitä saa muuten nyt kokeilla esim. facebook-tunnuksilla kaksi viikkoa ilmaiseksi!!!!
+2

Kommentoi tätä vastausta

Väitinkö mä jossain kohti viestiä että maksaisin molemmat :D ps.tvlupa on riistoa, jäänne ajoilta ennen ajanlaskunalkua.. ei se siitä parane jos nimi vaihdetaan mediamaksuksi. En kertaakaan ole maksanu enkä maksa, kertaakaan en oo päästäny tarkastajaa sisälle enkä päästä. Sitäpaitsi kannatan ajatusta että jos kerran tvlupa pitää maksaa ylen kanavista niin ne ylen shaisseroskat voi vaihtaa maksullisiks korttikanaviks, näin vaan ei tehä koska yle vetäs konkan kerralla.. (no ei ihan mut sinnepäin) SORRY vuodatus mut v******a tuo helvetillinen rahastus josta ei mitään todellista iloa ole..(ainakaan mulle) ugh olen puhunut
+2

Kommentoi tätä vastausta

"Lainaus TV-maksu sivulta" kirjoittajalta: olen ihan samaa mieltä tv-luvasta, laitoin lainauksen koska itsekin yllätyin esim. tvkaistasta.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kolmen päivän kokeilu kustantaa 5€.
Sieltä vaan omia kokemuksia hakemaan.
+1

Kommentoi tätä vastausta

kuukauden ajalta voit katsoa lataamatta, ne on siis tallessa siellä. Lataat koneelle jos haluat katsoa myöhemmin. Suosittelen!
+1

Kommentoi tätä vastausta

Minusta ei muuta hyötyä kuin jos ei pääse omalle tallentavalle boxille niin silloin, en maksaisi tollaisesta. Olen kokeillut 2 viikkoa ilmaiseksi.
+1

Kommentoi tätä vastausta

No täällä maalla tuosta on hyötyä koska lähetykset pätkii tv-viisi ei näy ollenkaan ja sitä rataa.. ennenmmin maksan tuon kun tvlupamaksun :D
+1

Kommentoi tätä vastausta

Lainaus TV-maksu sivulta: "Tarvitseeko tietokoneesta maksaa tv-maksua? Minulla on käytössä 8 Mbit/s laajakaistayhteys, jonka kautta näen valtakunnallisia digikanavia.

Tv-maksua on maksettava, jos tietokoneessa on sisäinen (integroitu) digiviritin tai siihen on kytketty ulkoinen digiviritin tai digiboksi. Esimerkiksi kannettavissa tietokoneissa saattaa olla digiviritin valmiina, jolloin siitä seuraa tv-maksuvelvollisuus.

Tv-maksua on myös maksettava, jos pystyy vastaanottamaan internetin kautta televisiokanavia. Operaattorit tarjoavat televisiokanavia internetin kautta (esim. Elisa Viihde , Sonera Koti TV).

Myös osa tallennuspalveluna internetin kautta vastaanotettavista televisio-ohjelmista vaatii tv-maksun. Esimerkiksi tvkaista.fi on palvelu, joka välittää kansallisten pääkanavien koko ohjelmatarjonnan tilaajilleen.
Tarvitseeko kännykkätelevision käytöstä ilmoittaa?

Kännykkätelevisiosta tulee tehdä television käyttöönottoilmoitus, jos perheessä ei ole ennestään voimassaolevaa tv-maksua."
+1

Kommentoi tätä vastausta

telkkarista.com toimii nykyään.
-1

Kommentoi tätä vastausta