Kysy

4 vastausta

  • Kannattaa tehdä tuo tilaus varmuuden vuoksi vielä tämän vuoden puolella sillä tuohon tulee hieman muutosta vuodesta alusta lähtien. Nythän pienin perittävä arvonlisäveron määrä on 10€, mikä vastaa summaa 43,48€, eli tuon alle olevasta tilauksesta ei mene ALVia ja tullia. Vuoden alusta lähtien pienin perittävä arvonlisäveron määrä on 5€ ja lisäksi ALV-prosentti nousee 24 prosenttiin, jolloin tuo raja on vain 22€ (tuo on tullin ilmoittama raja vaikkakin itse saan laskemalla rajaksi 20,83€).

    Viite: http://www.tulli.fi/fi/tiedotteet/asiak...17_1/index.html

    Toki sitten jatkossa kannattaa vaan tehdä tuo tilaus muutamassa osassa, kun DX:stä ei tule toimituskulujakaan.

  • Oikein olet ymmärtänyt. Tosin, useimmissa tavaroissa tulliarvo on 0%, joten alvit siitä yleensä jää maksettavaksi vaikka tulli paketin nappaisikin.

  • Ei tule ja Kiinan tilauksia harvemmin tulliin jää, harvoin niissä onkaan mitään tullattavaakin. Ainut paketti mikä mulla meni tullikontrolliin oli jenkkilästä tullut, mutta nyt toi nettitullaus on tosi nopea.

  • Pliide oon nyt kriisissä periaattees.. Tota Ostasin tollasen älypuhelimen sieltä dealextremestä isoveli on tilannut sieltä laser kyniä ja sillee, mutta jos yksin kertasesti siirrän 60 e tonne isoveljen tilille ja, kun puhelin maksaa jotain 55e ja free shipping niin ei kai siinä tule minkäänlaisia ongelmia?? Vastaukset: Niklas47@gmail.com tai esontodellahyvaa@gmail.com <--- en oo jonne mutta kaveri laitto ton ja sit se vaan jotenkin jäi...

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista