Kysy
 • tsMuxer kaatuu määrätyillä .mkv-tiedostoilla. Samaiset leffat eivät toimi mediaserverin kauttakaan..

  tsmuxer virhe ilmoitus:
  Matroska parse error:Invalid H264 NAL unit size. NAL unit truheated.

  Ja yleesä kyseessä 720p versio. 1080 versio toimii nero media home 4:n kautta kyllä mutta olen koittanut sit muxata sitä tikulle katsottavaksi pleikkarin kautta mutta sekään siis ei onnistu kun tsmuxer kaatuu.

  Onko ko. tiedostot pakattu jollain ei standardin mukaisella menetelmällä vai mikä mättää..?

  *modedit vähän järkeä niihin tageihin - Betrayed*

  1080p 720p dlna mkv Videoformaatin muunnos Videon toisto Windows 7

4 vastausta

 • MKVToolnix sisältää MKVmerge GUI -nimisen työkalun, jolla kannattaa tuo MKV demuksata aluksi osiin ja sitten yhdistää video- ja ääniraidan tuolla tsMuxerilla.

 • Ajoin sen läpi ja lisäsin sekaan tekstit mutta tsmuxer ei edelleen tunnista sitä vaan kaatuu. Eikä myöskään toisto mediaserverillä onnistu. Ideana olisi saada se ensisijaisesti toimimaan neron kautta mutta jos ei niin sit nicaraguan se avchd muotoon tikulle ja katsoa pleikan kautta( ja pätkiä se pariin palaan et saa toimimaan).

 • Pätkin sen tikullekin mutta sama, mun br soitin ei vain sitä tunnista.

 • Hello, i has converted a vob files from a DVD with the task mode join with 0.6.2.4222 but the reuslt file has, in the second vob, audio with incorrect speed.Apart, the last version of mediacoder stable release is 0.6.1.4196 and not 0.6.1.4045 as shown in the download page.One more thing, your sponsors (i am in Colombia) put in your page images with girls almost nudes, this is bad for our souls.Thank you for your work, and God and the Blessed Virgin Mary bless you.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista