Kysy

4 vastausta

 • Oisko kysymyksen uudelleenmuotoilu paikallaan?

 • 1: Netti on vain tietokoneen yksi ominaisuus. Jos sinulla ei ole nettiä niin et pääse vain nettiin. Kyllä kone muuten toimii.

  2: Liittymä tilataan operaattorilta ei käyttöjärjestelmän valmistajalta. Operaattoreiden sivuilla on yleensä jonkinlainen hakukone jolla voi katsoa saako kyseisen operaattorin liittymää tilattua tiettyyn osoitteeseen. Toki jos on kytky sopimus missä ei ole määräaika menny umpeen niin se voi olla vaikeaa.

  Jos kyse on kumminkin mokkulasta niin voit kyllä käyttää siinä toisen operaattorin korttia. Voit joutua kyllä hakemaan ohjelmiston suoraan mokkulan valmistajan sivuilta pahimmassa tapauksessa.

  PS: Tarkoitat varmaan kannettavaa tietokonetta etkä langatonta?

 • Joku zombi taas, mistä ei selvää saa. Muotoile kysymyksesi uudelleen, niin silloin saat ehkä järkeviä vastauksiakin.

 • Toimii jos saat käyttää vaikka naapurisi langatonta verkkoa maksutta, melko varmasti naapurin vastaus on ei.

  Tai mennet kaupunkiin sellaiselle alueelle sen läppärin kanssa jossa on yleinen langaton verkko jaossa käytät konetta siellä.

  Kuten jo yllä mainittiin eri operaattoreilta netti yhteyksiä niiden hinnoilla joita tarjoavat, on se sitten se ns. mokkula langaton 3 tai 4G tai joku modeemi liittymä jossa langattoman verkon luonti ominaisuudet.

  Taikka sitten käytät sitä langatonta nettiä älyluurillasi langattomasti maksaa tasan sen minkä siitä luurin käytöstä maksat netistä luurissa operaattorillesi ja latailet luuria ahkerasti.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista