Kysy
 • Tietokoneen osat

  Täsä vähän koneen osia ja kysymys kuuluu... Sopivatko osat yhteen ja onko jossakin parantamisen tai sitten vähentämisen varaa?

  Näytönohjain: [ link ] 149,90€

  Prosessori: [ link ] 175,50€

  Virtalähde: [ link ] 56,90€

  SSD: [ link ] 139,90€

  Kiintolevy: [ link ] 60,90€

  Muisti: [ link ] 74.90€

  Koppa: [ link ] 157,00€ tai [ link ] 132,00€

  Emolevy: [ link ] 106,00€

  Hinta= 921€

  tietokone

6 vastausta

 • "Miksi tollanen muovipaske koteloksi?"
  > implikoi, ettei muovista voi tehdä laadukkaita tuotteita, ja että "muovipaskat" ovat kokeilematta huonoja

  mun mielestä ainakin tuo eka näyttää tyylikkäältä, ja jos on ylimääräistä rahaa käyttää, niin mikä estää sijoittamasta sellaiseen koppaan josta tykkää? Thermaltake nyt on aika tunnettu tekijä koteloiden keskuudessa, eli ei tuo ainakaan paska tuote ole.

  Toki jos haluaa olla hinta/laatusuhteessa parempi, niin ostaisi jonkun perinteisemmän ja halvemman kopan.

  Muut osat näytti olevan ihan ok. 60 euron seagaten kiintolevy ei välttämättä miellytä tiettyjä ihmisiä, koska aika halpa hinta ja seagate on vähän tunnettu nopeammin hajoavista kiintolevyistään kuin muut firmat. Jos budjetti antaa myöden, niin unohtaa koko hdd:n ja ostaa isomman ssd levyn, tai sitten ulkoinen usb3 kiintolevy joka olisi kätevä ottaa mukaan jne. Lisäksi nuo hyperx beast erikoismuistit eivät tuo käytännössä mitään lisäarvoa verrattuna halpaan budjettimuistiin.

 • Kerroinlukittu prossu + Kellotusemo ei oikein avaudu mulle... Suosittelisin prossun vaihtamaan K-malliin. Lisäksi prossu + Emo vanhentunutta 1555 kantaa. Suosittelisin siis hankkimaan esimerkiksi I5-4670K:n ja jonkun Z87 piirisarjan emon. Lisäksi en tuota CM:n virtalähdettä itse ainakaan hankkisi, vaan ottaisin tilalle tämän http://www.systemastore.fi/product_info...ducts_id=103028

 • Saat todennäköisesti paremmin vastauksia kysymyksellesi täällä: http://keskustelu.afterdawn.com/forum_view.cfm/215

 • Kiitos paljon kaikista vastauksista :) Nyt tiedän miten pakettia muutan ja mikä on sitten lopullinen lopputulos ^^ Varmaan emon juu vaihdan johonkin vähän uudenpaan malliin kuten myös prossun :D Oli vähän väärää tietoa nääs kun luulin että 1155 olisi uudempaa mallia kuin 1150 inteliltä. Kiitos vielä kaikista vastauksista!

 • Kiintolevy kannattaa vaihtaa WD blue malliin. Se voi kestää nimittäin pidempään.

 • Miksi tollanen muovipaske koteloksi?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista