tietokone reboottaa kun koteloon koskee pölyhuiskalla
-2
mitähän asialle vois tehdä :D

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ota ensin kaikki piuhat irti ja vasta sen jälkeen putsaat, mikäli on läppäri kyseessä ota myös akku irti ja imuroi pölyimurilla tai käytä varovasti paineilmaa. Sillä se on pienemmän riesan tie.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Itsekin käytän swiffer nimistä pölyhuiskaa tietsikan kotelon ulkopintojen pyyhkimiseen. Koskaan ei ole ollut outoja rebootteja.
Tuo pölyhuiska kyllä kerää staatista sähköä joten teoreettisesti se on mahdollista aiheuttaa oikosulkuja koneesi emolle.
+1

Kommentoi tätä vastausta

no pitäähän siitä pölyt pyyhkiä viikottain. Tai ton koko AV-räkin pyyhin niin vaikee on välttää osumastakaan. Lisäks jos tossa on taustalla joku vakavampikin ongelma niin en näe järkeväksi vaan lakasta maton alle.
0

Kommentoi tätä vastausta

ei ole kyllä ollenkaan normaalia , oletko varma että et vahingossa paina mitään nappia? jos et niin jollain tavalla oikosulussa tms...joku muu voi kertoa tarkemmin
0

Kommentoi tätä vastausta

jos kone on maadoitetussa pistorasiassa ja emolevyn maadoitukset on kunnossa, niin tuollaista ei tapahdu, vaikka hiplaat kuinka. laita kone maadoitettuun rasiaan. ja saattaahan emon alta puuttua joku korokepala tai jotain..
0

Kommentoi tätä vastausta

No koita alushousjas seuraavaks...ehkä sun pitäis löytää sama sähköisyys vastapuolesta eli neideistä....
-2

Kommentoi tätä vastausta

Et vaan koske koteloon sillä pölyhuiskalla? Vai onko sitä ihan pakko päästä hiplaamaan?
-5

Kommentoi tätä vastausta