Kysy
 • Tietokone hidastuu kun laitan koneeseen näytönohjaimen..

  Ei ole tämmöistä ongelmaa itelle ennen tullut vastaan niin oli ihan pakko tulla kysäsemään, mitä te epäilette syyksi, eli sain kaverilta koneen jossa oli konkka mennyt, vaihdoin sen ja kone toimii nyt..

  Kone on joku HP:n pakettikone ja mukana tullut näytönohjain (joku nvidian 4 sarjan kortti) ylikuumenee joten sitä ei pysty käyttämään, joten koitin laittaa koneeseen 2600pro näytönohjaimen, jonka kiinni laittamisen jälkeen tietokone muuttuu aivan käsittämättömän hitaaksi, esimerkiksi selainta ei saa ollenkaan auki ja tietokoneen käynnistyminen kestää noin 10min.. mikään ei toimi niinkauan kun näytönohjain on koneessa kiinni, kortti toimii koska se on ollut toisessa koneessani aikaisemmin..

  Ensimmäisenä mieleeni tuli toki että 300w poweri ei riitä joten laitoin 350w powerin jolla tuota näytönohjainta olen aikaisemmin pyörittänyt, mutta sillä aivan sama ongelma..? onko kellään tietoa onko emolevyssä sitten vielä jotain rikki vai mikä voi aiheuttaa tänän hidastelun?

  Prosessori on jokin amd:n 939 kantainen sempron 3400+ ja koneessa 4x512 ram.. nytten siis mennään integ näyttiksellä jonka käyttö ei ole mitään juhlaa.. ajureita en ole edes pystynyt asentaa koska kone on niin hidas..

  Ajurit Emolevyt Näytönohjaimet Windows 7

4 vastausta

 • Olisiko emolevynä kenties HP:n onneton Amethys-M?

  Eli MSI Amethys-M.

  Kyseinen emolevy on kuulu siitä, että jos koneessa on ATI + DDR3/2-muistillinen näytönohjain = Yksi ydin menee täysin jumiin.

  Eli sun on hankittava Nvidian näytönohjain. Tolla koneella käytin 9800GT:tä täysin ongelmitta.

  Eli ongelma on emolevyn ja näyttiksen yhteensopivuudessa. Korjausta ongelmaan ei ole, koska hp:ta ei kiinnosta asia.

 • en tiedä onko mikä emo tässä on, mutta vanhat ajurit olen kyllä poistanut driwer sweepperillä, ja uusia en edes pysty asentamaan, kun koneella ei voi tehdä käytännössä mitään kun näytönohjaimen on laittanut paikalleen..

  nyt katoin emon ja tämä ihana amethys-M kyllä löytyy.. eli nvidia on ainoa vaihtoehtoni? voi herranjestas mitä osia se hp koneisiinsa laittaa..

 • uusi kortti taitaa olla atin joten vaihda näytönohjaimen ajurit ensitöiksi.

 • Poista ne vidian ajurit alta ja sammuta biosista se integroitu

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista