tietokone ei tunnista hdmi lähtöä lainkaan. onko ajureissa vika??
-1
käytin koneen huollossa, jossa vaihdettii emolevyksi asus M3N78-VM. kaikki pelaa muuten hyvin, mutta HDMI lähtö ei toimi lainkaan, mitä tehdä..?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kokeile niitä ajureita ajaa uudelleen sisään. Jos ei toimi, niin soittoa huoltoon. He kyllä laittavat varmasti sen kuntoon, eikä maksa mitään, koska antoivat viallisen tuotteen. Miinuksena tietysti, että joutuu sen sinne kuskaamaan ja ilman konetta olla jopa pari viikkoa.
+2

Kommentoi tätä vastausta

1: Mene http://www.asus.com/Motherboards/M3N78VM/#support_Download_30

2: Valitse käyttöjärjestelmä.

3: Mene other ja valitse Nvidia HDMI drivers.

4: Lataa ja asenna.

EDIT: Jos huollossa on vaihtaneet emolevyn niin yleensä ne antavat emolevyn mukana tulleen ajuri cd/dvd - levyn joka pitäisi sisätlää kaikki ajurit ja on helppo asentaa. Voi myös olla että huolto sisälti pelkän emolevyn asennuksen eikä mitään muuta. Eli jos äänetkään eivät toimineent huollon jälkeen niin sinulla ei ole todennäköisesti asennettu mitään ajureita valmiiksi. Asenna levyltä tai lataa tuon linkittämäni osoitteen kautta myös piirisarjan ajurit.
+1

Kommentoi tätä vastausta

hopoh, itsellä oli sama ongelma HDMIin kanssa kun koneeseen vaihoin näytönohjaimen, mutta kaapeli toimi xbox360 ja ps3sen kans.
joten kokeile kaapeli toimivuus ensiksi toisessa laitteessa.

kokeiles uudemman standartin kaapelia joka on 1,2 tai uudempi ja mielellään uusinta standartia.

vanha oli 1,1 ja uusin on joka toimii on 1,4 standartia.

eli sullakin saattaa olla ongelmana et kaapeli on liika vanhaa standartii ja useilla tutuillakin on ollut samaa ongelmaa kun on vaihtaneet viihde elektroniikkaa tai tietokone osia joissa ne käyttävät HDMI liitäntää.
+1

Kommentoi tätä vastausta

oon aika tietämätön näissä asioissa, eli en siis tiedä mitä ajuria pitäisi yrittää ajaa tänne uudestaan. netistähän nuo kaikki varmasti löytyy, mutta tietäisi vaan mitä koittaa... vain tuurilla sain edes kaiuttimet kuulumaan huollon jälkeen.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Kiitti vinkeistä. Pitikin vain hakea nvidia Gforcen ajurit niin johan alkoi pelaamaan
-1

Kommentoi tätä vastausta