Kysy
 • Taulu-tv tietokoneen näyttönä. opasta?

  Käyttiksenä Win xp, näytönohjain Club3D HD 4650 ja tv on Samsung LE32C535. Jos joku ysävällinen neuvois miten saa parhaimman kuvan joka ei rasittais silmiä ja teksti olis luettavan kokoista.

  Taulutelevisiot

11 vastausta

 • No TV:n resoluutio on 1920x1080 joten se ensiksi päälle jos ei jo ole. Sitten jos on HDMI:llä kiinni niin kuva-asetuksista "vain skannaus" tai vastaava päälle jotta näkyy koko kuva niin kuin sen kuuluukin näkyä.

  Sitten vain TV:n kuvansäädöistä laittamaan kirkkauksia yms. kuntoon omaan silmään sopiviksi.

  Ei sitten kannata odottaa mitään superlaatua koska tuo 1920x1080 on melko pieni resoluutio 32" tuumaiselle näytölle työpöytäkäyttöön. Metrin tai parin päästä katseltuna ok.

 • No Mulla on 42" full hd näyttönä ja resot 1080p, katsoi sitten läheltä taikka kaukaa ei kuva huonone lainkaan, (BR tasoinen). Voit myös laittaa atin ccc.stä resot kohdilleen ellei telkkarista just scannia löydy..

 • Mitä käyttöjärjestelmää käytät?
  Tekstin kokoa voi muuttaa ainakin Windowseissa, pidemmältä etäisyydeltä tämä voi todellakin olla tarpeen.

 • Jos telkkarissa on DVI liitin ja näyttiksessä. Nii laita DVI piuhalla saat, ainakin isoja resoja käytttöön. Tosin se vaatii myös näyttiksestä DVI lähdön. Sitten on tietty toi HDMI joka on tosi kätevä.

 • xp edelleen käyttiksenä ja HDMI-piuha menee koneesta töllöön. rasittaa tosiaan silmiä lukeminen vaikkei sohvalta ole kun pari metriä töllöön

 • Ctrl ja rullaa hiirellä ylös, niin useinmiten suurentaa tekstiä. Niin ei sitä oo pakko käyttää niin isoa resoluutiota....

 • windows 7:ssa toimii näin, ohjauspaneelista näyttö, ja sieltä voi vaihtaa tekstin kokoa, natsaa ainakin kyseisen tv:n kanssa.

 • Toimii loistavasti, kontrasti pienelleen ja terävyys nollaan. Muuten pistää silmään.

 • Ongelmana on tietokoneen kuvan saaminen television ruudulle eli television käyttäminen television näyttönä. Olen liittänyt tietokoneen HDMI-liitännän kautta television HDM1-liitäntään. Television ruudulle tulee tietokoneeni taustakuva. Tv-arkistoja katsoessani ohjelmien ääni tulee television kautta, mutta kuva ei näy. Kuvaklippejä katsoessani tietokoneelta vasemmassa reunassa näkyy media playerin oikean reunan kuvaa. Jos vedän media playerin ikkunan kokonaan pois tietokoneen näytöltä oikean reunan yli, näkyy ikkuna television ruudulla. Ilmeisesti televisio tekee kaksi näyttöä. Kuinka ongelma on ratkaistavissa? Pitääkö käydä muuttamassa tietokoneen asetuksia? Packard Bellin koneessa on Windows7 käyttöjärjestelmä ja Philipsin smart televisio tukee XP2000-käyttöjärjestelmää. Tietokoneessani on putkinäyttö, jossa ei ole uudempia liitäntöjä. Ostaessani television samanaikaisesti tietokoneen kanssa oletin niiden olevan yhteensopivia, koska saatavana myynnissä oli vain Windows7 käyttöjärjestelmä aiemmassa koneessa olevan XP2000:n sijaan. Nykytekniikalla luulisi olevan mahdollista katsoa tietokoneen kautta televisiota, ettei tarvitsisi tuijottaa ohjelmia pienehköltä tietokoneen näytöltä. Monet kiitokset etukäteen pienestäkin avusta.

 • Ohjauspaneeli\Kaikki ohjauspaneelin kohteet\Näyttö-Tunnista näytöt-Pitäisi näkyä iso 1 ensisijaisessa näytössä ja 2 toisessa Valitse ensisijainen näyttö -TV tai valitse KLOONAA näytöt, jolloin saat saman kuvan molempiin -jos vga-näyttö pystyy 1920x1080 tarkkuuteen niin pitäisi olla ok hdTVlle. Jos jos käytät HDMI johtoa telkkarille, niin sen pitäisi säätyä automatic HDtarkkuudelle näytön virkistys on (muistaaksen) 60HZ

 • Hei. Mistä lohtuu liitin tv-tietokoneeseen HDMI kaapelilla, mutta kuvaruu-
  dussa ei tapahdu mitään uutta, näytää vain tv-aikaisia tietoja ei muuta.
  Mitä pitäisi tehda?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista