Tarvitsisin apua osan hankkimisessa...Toivottavasti joku kone expertti voisi auttaa.
+1
En oikein tiedä paljoa näistä asiosta, joten olisi hyvä jos joku voisi auttaa. Minulla on tällä hetkellä tämä kone [ link ] ja haluaisin päivittää tuon gtx 745 johonkin toiseen. Olen ajatellut [ link ] tuota mutta en ole aivan varma täytyy minun vaihtaa joitakin muita osia jos vaihdan tuohon ja pystyykö tätä konetta edes päivittämään ?

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Koneessasi on nyt Nvidia GeForce GTX 745 OEM kortti, joka on kooltaan matalampi, kuin nuo, mitä ajattelit hankkia.
Koska koneen leveys on vaan 10.5 cm ja normaali näytönohjaimen kiinnityskiskon pituus n. 12 cm, se ei mahdu koneeseen.

Koneseesi pitäisi löytyä ns. matalaprofiilikortti, jotta mahtuu koteloosi, se rajoittaa melko vahvasti tarjontaa. Yhden pukahaulla löysin: http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/108...i-i-dp-2-x-hdmi
Kortti on matala, mutta äkkiseltään en löytänyt mainintaa, toimittavatko mataprofiili kiinnikkkeen mukan.

Koneen kotelo olisi syytä avata ja tarkistaa, paljonko sieltä löytyy tilaa korkeudelle ja pituudelle.
+2

Kommentit (1)

Kiitos vastauksesta! Onko mahdollista vaihtaa koko kotelo koneesta ? kaveri ehdotti http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/114...gddr5-pci-e-3_0 tuota mutta sekin taitaa olla liian iso. Joten nyt vain täytyy toivoa että kotelo olisi vaihdettavissa koneessa. - dude
Kyllä kaverisi ehdottama näyttis on myös liian suuri tuohon koteloon.

Kotelon voi uusia. Ensin kannattaa tarkistaa, että etupaneelin liitännät emolle ovat koneessa standardit, ettei niiden kanssa tule sitten yllätyksiä.
Joissakin tapauksissa valmiskoneiden etupaneelin liitännät eivät ole standardin mukaisia ja saattavat aiheuttaa modifioinnin tarvetta niille kotelon vaihdossa.

Toinen asia, joka kannattaa tarkistaa, onko virtalähde standardi ATX mittojen mukainen.
+1

Kommentoi tätä vastausta

0

Kommentoi tätä vastausta

Kiitos vastauksesta! Onko mahdollista vaihtaa koko kotelo koneesta ? kaveri ehdotti http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/114...gddr5-pci-e-3_0 tuota mutta sekin taitaa olla liian iso. Joten nyt vain täytyy toivoa että kotelo olisi vaihdettavissa koneessa.
0

Kommentoi tätä vastausta