Tarkoituksena olisi asentaa windows 7 ultimate uusiksi
-1
Tarkoituksena olisi formatoida ¨koko¨ kovalevy, mutta ei kaikkea...
Elikkä onko jollain ohjelmalla tai kikalla mahdollista jakaa kovalevyä vaikka 2 eri osioon? Joista toisen vain tyhjentaisin?
Anteeksi jälleen kerran sekainen selitys...

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Pystyt osioimaan olemassaolevan kovalevyn. Mutta ottaen huomioon riskit ja tietotaitosi tason, niin suosittelen varmuuskopiointia ja sitten osiointia asennuksen yhteydessä. Säästää hermoja (ja tiedostoja).
+1

Kommentoi tätä vastausta

osiot voit määrittää helposti asennus ohjelmalla ennen kuin asentaa tiedostoja kovalevylle.

sinun haluamalla tavallasi ei kannata alakaa kikkakeileen tolleen nyh osoitten kans kun olet kuitenkin asentamassa käyttistä uudestaan ja kannattaa osiot määrittää winukan asennuksen aikana, niin tullee samalla toiminta varmempi järjestelmä kovo.

ennen kuin osioit ja formatoit kovon, niin kannattaa ottaa tärkeet tiedostot talteen (ulkoset kovot, muisti tikut jne) ettet tule katuma päälle.

alla oleva englanin kielinen kuva ja siinä lukkee DRIVE OPTIONS (ADVANCED) jota painat vastaavassa kohassa suomen tai muun kielisessä asennuksessa ja sitten voit määritellä kovalevy osiot:
http://www.petri.co.il/wp-content/uploads/install_win7_71.png
0

Kommentoi tätä vastausta

Paina tietokone kuvakkeen kohdalla oikeaa hiiren näppäintä ja valitse hallitse. Mene levynhallinta kohdalle ja pienennä asema. Tässä tapauksessa c: jos se on ainoa asema. Saat pienennyksen verran tyhjää tilaa josta voit luoda uuden osion. Tämän jälkeen varmuuskopioi tiedostot uudelle osiolle ja voit tyhjentää vanhan.

Joissain tapauksissa on tullut ongelmia että tietokone ei lähde enää uudelleen käyntiin kun C: osiota on pienennetty. Joten varmuuskopioi tiedostosi samantien ja katso että sinulla on windossin asennusmedia valmiina.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tarkoitankin, että pystynky määrittelemään näitä osioita enään?
-1

Kommentoi tätä vastausta