Kysy
 • Tarjouksesta ostettu windows 8 asennus?

  Nyt kun on itselle ajankohtaista (aprillipäivä sopii windows 8 asennukselle hyvin) niin oliko tuo tarjouksesta ostettu win 8 ainoastaan upgrade? Eli voiko sen asentaa puhtaalta pöydältä vai tarviiko se asentaa vanhan windowsin päälle? Hommasin muistaakseni sen pro-versionkin siihen. Tyhmä kysymys on juu, mutta en tunnu löytävän vastausta googlellakaan ja sähköposti ostostakaan ei valaissut.

  windows 8

7 vastausta

 • Mikä tarjous? Molempia oli tarjouksessa aikasemmin.

 • Se oli päivitys, asennat sen siihen vanhan päälle niin se ainakin omassa meni juuri se pro.

  Siinähän oli joku tarkistus ohjelma mikä ensin tarkisti että soveltuu yleensäkin raudalle sekä ilmoitti mitkä ohjelmat tms. ei sovellu W8 käyttikselle.

 • @BPVest: 19,90 e makso joulunpyhinä ostin. Myöhemmin sai ilmaiseksi pro-versioksi.

 • Jos ostamasi versio on päivitysversio niin joudut asentamaan sen vanhemman version päälle,se ei asennu ilman vanhempaa versiota ja jos asennat sen muista että sinulla on kopioituna vanhempi versio talteen jos tulet katumaan asennustasi ja haluat palauttaa entisen käyttöjärjestelmän takaisin niin se ei onnistu ilman palautuslevyjä.Itse asensin vindows pro 8 mutta en kyllä tykännyt siitä ja palasin takaisin vindows 7 käyttikseen en tykännyt 8 käyttöjärjestelmästä.

 • Joudut kyllä ehkä suorittamaan puhelinaktivoinnin, jos onnistuu silläkään... Siinä tarjouksessa kyllä melko selkeästi kerrottiin että tarjouksesta ostettu lisenssi on käytettävä (aktivoitava) ennen tammikuun loppua.

 • Ei tarvitse asentaa vanhan päälle. Kun ostit kyseisen tuotteen niin sait ladattua .iso tiedoston tai kirjoitit suoraan levylle (ainakin itse sain) josta onnistuu järjestelmän puhdan asennus. Itse kumminkin vaihdoin viinkon jälkeen taikaisin seiskaan.

 • Olen asentanut kymmeniin tietokoneisiin erilaisia käyttöjärjestelmiä ja kyllä täytyy sanoa että vindows 8 käyttöjärjestelmä on aivan paska elä asenna sitä ollenkaan pysy vaan vindows 7 käyttöjärjestelmässä niin et kadu.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista