Kysy
 • SoftwareDistribution-kansio ja suoritinkäyttö 100%

  Eli ensimmäisenä, löysin C:\\Windows\\SoftwareDistribution tuollaisen kansion, missä on jumalaton määrä muita kansioita ja tosi monta Windows Installer-ohjelmaa, sekä pakattuja tiedostoja ja muuta. Onko tärkeä kansio vai voiko sen poistaa? Eikös installerit ainakin voi poistaa, jos on ohjelma jo asennettuna?

  Ja toinen ongelma. Tietokone surraa, kuin viimeistä päivää ja tehtävienhallinnan mukaan suoritinkäyttö vaihtelee 80%-100% välillä. Eli, miten sitä saa pienennettyä?
  Prosesseja vois tietty sulkea, mutta itse en ainakaan noista tiedä, mitkä on turvallisia sammuttaa. Onkohan missään selkokielellä jotain ohjetta, missä olis yleisimpiä ohjelmia, mitkä yleensä pyörii turhaan päällä?

  Ja Windows Vista & läppäri kyseessä, jos sillä on mitään merkitystä :)

  suoritin suoritinkäyttö windows

4 vastausta

 • SoftwareDistribution kansion voit poistaa sisältöineen jos päivitykset ovat asennettu,jos vaan onnistuu,saattaa olla ettet pysty kaikkea poistamaan.
  ja tuohon suorittimen käyttööön,katso mikä sitä suoritinta käyttää niin paljon eli tehtävien hallinnassa klikkaat sitä suoritin sanaa niin se mikä käyttää eniten suoritinta siirtyy ylimmäiseksi,jos se siirtyy alimmaiseksi niin klikkaa toisen kerran niin sit se siirtyy ylimmäiseksi,jos et tunnista sitä niin klikkaa sitä tiedostoa hiiren oikealla ja valitse ylin eli tiedosto sijainti niin aukeaa ikkuna missä kyseinen tiedosto sijaitsee.
  noista käynnistyvistä prosesseista on vaikeeta sanoa kun en tiedä koneesi kokoonpanoa softien osalta,mutta periaatteessa käynnistyviä ohjelmia ei tarvitse olla muuta kuin palomuuri ja virusturva,sekä tarpeen vaatiessa jos sieltä löytyy realtekin,nvidian tai atin tiedostoja.periaatteessa kaikki muut voi sammuttaa,ne muut saa tarpeen vaatiessa sit käyntiin esim.työpöydällä olevista pikakuvakkeista.
  käytä tuohon käynnistyvien ohjelmien karsimiseen windowsin omaa valikkoa niin voit tarpeen vaatiessa lisätä ne käynnistymään uudestaan eli kirjoita suorita ikkunaan msconfig ja paina "OK" ja sieltä käynnistys(Startup) välilehti ja "Täppi" pois niistä mitkä et halua käynnistyvän.

 • C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download -kansion sisällön voi poistaa.

  kysymys 2. Yleensä tuollanen on merkki viruksesta. Normaalisti käytössä olevat prosessit eivät nosta prossukäyttöä, kuin max 29% (poisluettuna Vista). Ajelepas siis virustorjunta, Ccleaner ja vaikka malware bytes.

 • Makelta unhettu mainita se tärkein mitä EI saa sammuttaa eli explorer.exe.

 • Suorita järjestelmänvalvojana komento cmd ja siellä rivi
  net stop wuauserv
  Tämän jälkeen voit poistaa tuon kansion sisällön
  Kansion sisällön poistamisen jälkeen uudestaan komento
  net start wuauserv

  Windows käyttää kyseistä kansiota päivityksien lataamiseen sekä asentamiseen, mikäli päivityksien asentaminen epäonnistuu, kannattaa kyseinen kansion sisältö poistaa, sekä ajaa päivityksen korjausohjelma, jonka saa microsoftin sivuilta.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista