saunalahti+sgs2 = netti sekoilee
0
Eli mikä vikana kun mun samung galaxy s2:sella ja saunalahden liittymällä käy useasti niin et tä vakaalla 3g alueella yritän käyttää jotain sovellusta joka tarvitsee internetyhteyttä niin alkaa yhteys vaihteleen h, h+ ja 3g sekunnin välein ja loppuu ton yhteyden vaihtelu vasta kun suljen sovelluksen ja yhteys tosiaan palautuu taas vakaaksi h+:aksi. ja tosiaa sovellus ei toimi/lataa kun noi yhteydet vaihuu kokoajan.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Nää yhteydet langattomasti heittelee aika paljon, joskus luvattoman paljon, johtuen kenttävoimakkuudesta ja käyttäjien määrästä. Tämä saunalahden liittymä toimii vielä Elisan verkossa. (itseasiassa samaa firmaa). Joskus myös epäilen, mikäli lataa jotain järeämpää niin prioriteettijärjestys muuttuu. Eli ison jutun latailu hidastuu. Sama koskee niin kännykkää kuin mokkulaakin.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Rakennukset ja puut estää signaalintuloa, kuten myös sade ja ukkonen. Käsien paikka myös vaikuttaa. Jos käytössä jokin virransäästö apssi, saattaa se vaihtaa verkkoa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ennenkuin alat säätämään ota google playsta speedtest.net sovellus
https://play.google.com/store/apps/deta...speedtest&hl=fi
Aja speedtest ota tulokset ylös.

No sitten niihin asetuksiin: asetukset langattomat toiminnot ja verkko, kohdasta lisää>matkapuhelinverkot> verkkotila vain WCDMA.


Aja speedtest.net, huomaat kyllä eron tuloksissa..
+1

Kommentoi tätä vastausta

Pystyisikö sit tota 3g verkon heittelyä estää ohjelmallisesti. Et pakottais toimimaan vain joko h+ yhteydellä tai sit 2g. Ja 2g yhteyksillähä tota ei oo koskaan tapahtunut
0

Kommentoi tätä vastausta

kuukkelilla vaikkapa= "force keep 3g connection"
0

Kommentoi tätä vastausta