Kysy

5 vastausta

  • Pelkän roottaamisen ei pitäisi kyllä ääkkösiä hävittää. Asensitkohan sinä jonkun custom rommin (jossa myös root)? Kaikissa customeissa ei ole ääkkösiä, tai ne voivat löytyä jostain muualta.
    Voit toki asentaa marketista jonkin toisen näppäimistön, kuten esimem. Go Keyboard, jonka saa suomeksi ja jossa on myös suomenkielinen swype.
    https://market.android.com/details?id=c...2tleWJvYXJkIl0.

  • "pienellä" taistelulla sain kuin sainki asennettua loppuun homman. mutta nyt ilmeni uusi pikku vika, en saa tuota suomenkieltä kirjoituskieleksi, eli ä ja ö pitää hakee a/o takaa. ennen oli ääkköset ihan normaalisti qwerty näppäimistössä

  • kokeileppa tätä siihen keltaiseen ruutu ongelmaan eli roottaa uudelleen oodinilla http://download.chainfire.eu/164/CF-Roo...D-v5.4-CWM5.zip

  • Saatanan kakarat!! Vittu teis o tehty ilmotus poliisille laittomasta tiedoston jaosta!! Oikeudessa nähää. Lasku tulee olee 100e per miehee sori vaa pojut se oli tässä kännykät takavarikoidaa ikuisiks ajoiks.

  • ?? Ekaks koeta bootata se, että otat joksin aikaa akun irti ja kytket uudelleen. Jos ei sano mitään ota muistikortti pois, senhän voi myös lukea tietsikalla. Jos se ei auta niin kytke tietokoneeseen ja sitä kautta päivität sen uusiks valmistajan sivuilta. Mikäli ei auta kysy valmistajalta suoraan taisi olla osoite samsung.com..

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista