Kysy
 • Salasana ei pysy.

  Minulla on jo kolmannella koneella ongelma koneen salasanan kanssa. Asetettu salasana ei toimi seuraavan kerran konetta avatessa. Vain USB, joka toimii salasanan palauttajana tai uudelleen asennus saa koneen auki. Apua! Kolme konettako jo menetetty? Missä vika?

  Voisiko joku vakivastaajista vastata?

  Miksi täällä on epäystävällisiä vastaajia, jotka haukkuvat kysyjän selvää kysymystä epäselväksi? Kun kysymykseni kuitenkin ovat hyvin selkeitä! Vika ei siis ole kysymyksen tekijässä.

  salasana

2 vastausta

 • Joku vakivastaajista ei ehdi juuri nyt käsittelemään kysymystäsi, joten minä vastaan. Täällä kukaan ei ole epäystävällinen ilman syytä. Tuo ongelmasi vaikuttaa itseaiheutetulta, ja vastaavaa ei tapahdu normaalisti. Vika ei ole koneissasi, jos kerran olet onnistunut toistamaan töhöilysi jo kolmella eri koneella. Korjausvinkkinä voisin sanoa, että kokeile asettaa joku perusmuotoinen sana salasanaksi, sillä liian monimutkainen/pitkä salasana saattaisi aiheuttaa tuollaista. Monimutkaisella tarkoitan erikoismerkkien käyttöä, mikä saattaa joissain tapauksissa aiheuttaa ongelmia. Jos ongelmat eivät ratkea, niin kannattaa turvautua ammattilaisen apuun. Koneen tapauksessa se on paikallinen tietokonehuolto ja itsesi tapauksessa se on omalääkärisi. Toivottavasti saat lääkityksesi kuntoon!

 • "Täällä kukaan ei ole epäystävällinen ilman syytä. "

  Kyllä on! Trolleja ja muita elämäänsä kyllästyneitä on Suomi24 ja myös tämäkin palsta täynnä! Milloin haukutaan ja milloin vihjaillaan kaikkea.. Ei pidä olla sinisilmäinen näiden kanssa

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista