Salasana ei pysy.
-8
Minulla on jo kolmannella koneella ongelma koneen salasanan kanssa. Asetettu salasana ei toimi seuraavan kerran konetta avatessa. Vain USB, joka toimii salasanan palauttajana tai uudelleen asennus saa koneen auki. Apua! Kolme konettako jo menetetty? Missä vika?

Voisiko joku vakivastaajista vastata?

Miksi täällä on epäystävällisiä vastaajia, jotka haukkuvat kysyjän selvää kysymystä epäselväksi? Kun kysymykseni kuitenkin ovat hyvin selkeitä! Vika ei siis ole kysymyksen tekijässä.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Joku vakivastaajista ei ehdi juuri nyt käsittelemään kysymystäsi, joten minä vastaan. Täällä kukaan ei ole epäystävällinen ilman syytä. Tuo ongelmasi vaikuttaa itseaiheutetulta, ja vastaavaa ei tapahdu normaalisti. Vika ei ole koneissasi, jos kerran olet onnistunut toistamaan töhöilysi jo kolmella eri koneella. Korjausvinkkinä voisin sanoa, että kokeile asettaa joku perusmuotoinen sana salasanaksi, sillä liian monimutkainen/pitkä salasana saattaisi aiheuttaa tuollaista. Monimutkaisella tarkoitan erikoismerkkien käyttöä, mikä saattaa joissain tapauksissa aiheuttaa ongelmia. Jos ongelmat eivät ratkea, niin kannattaa turvautua ammattilaisen apuun. Koneen tapauksessa se on paikallinen tietokonehuolto ja itsesi tapauksessa se on omalääkärisi. Toivottavasti saat lääkityksesi kuntoon!
+5

Kommentit (2)

Eiköhän tämä nyt hyvin havainnollista sitä, että täällä vastataan ilkeästi. Joten taas sama.

Nimenomaan korostetaan sitä, ettei tee liian helppoja ja arvattavia salasanoja.

Toivottavasti sinun hyväntahtoinen lääkärisi on samaa mieltä. - rimpela
Hei. Miksi juuri todistat sitä, että täällä ollaan ilkeitä. Tämä palsta on kysyjiä ja vastaajia varten! - rimpela
"Täällä kukaan ei ole epäystävällinen ilman syytä. "

Kyllä on! Trolleja ja muita elämäänsä kyllästyneitä on Suomi24 ja myös tämäkin palsta täynnä! Milloin haukutaan ja milloin vihjaillaan kaikkea.. Ei pidä olla sinisilmäinen näiden kanssa
0

Kommentit (1)

No, luulen, että äskeiselle kommentoitiin sitä samaa. - rimpela