Kysy

4 vastausta

  • Ei sen maku ainakaan parane. Monesti juuston maku paranee jääkaapissa. Se on liian tuoretta.

  • Samaa mietin itse kun täkäläisissä kaupoissa puolen kilon Oltermannit nousi lähes kilon hintaisiksi. No eipä siinä sen kummempaa ku ostin kilon, laitoin heti tuoreena puoliks ja toinen puolisko pakkaseen. Parin viikon jälkeen pakkasesta pois, jääkaapissa hidas sulatus, ja oli kyllä yllätys että se juuston rakenne ja maku oli hämmästyttävän lähellä sitä vasta kaupasta ostettua tuoretta kamaa. Sokkotestissä ei varmasti olisi huomannut eroa viikon jääkaapissa ja viikon pakastimessa seisseen välillä.

    Vähärasvaisemmissa ja ei-kermajuustoissa olen ollut havaitsevinani rakenteen muutosta sellaiseen jauhoisempaan ja murenevampaan päin.

  • Säilyy säilyy. Kannattaa pakastaa hyvissäajoin ennen pilalle menoa ja käyttää pitsaan tai piirakkaan myöhemmin. Koostumus saattaa kärsiä liikaa jotta leivän päällä maistuisi.

  • eikö mistään löytynyt mitään tietoa tuosta pakastamisesta, ja ihan viimeisenä oljenkortena päätit sitten kysyä täältä..

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista