Rakentavia ehdotuksia uudesta perusläppäristä.
0
Vaimokkeelta pimeni 6 vuotta vanhasta Fujitsu.Siemensistä näyttö, ja tietysti just jouluna.
Katselin noita vertailusivustoja. 400:llä satasellakin sais varmaan ihan kelpo nettikoneen, mutta kun en ota noista kaiken maailman prossuista mitään tolkkua. Tekeekö Celeronilla yhtään mitään ja entäs nää muut. Ainut mistä jotain tajuan on Intelin i3 prossut. Entäs jos hommais tabletin?

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Itse suosittelen perusläppäriä jos enemmän töitä joutuu tekemään, toki jos läppärin käyttö on iltalehden yms. käyttöä niin kannattaa tabletin hankintaa miettiä.

Itselläni on android tabletti, mutta sillä ei pysty tekemään kaikkia samoja hommia tekemään kuin windows koneella, esim. flash tuen puute harmittaa.

Prosessori malleista en osaa sanoa mitään.
+2

Kommentoi tätä vastausta

jos vaimos ei käytä konetta kuin nettiin,niin hommaa siihen hyvä irrallinen näyttö ja käytä pöytäkoneen tapaan,niin ei tartte uutta,ja iso näyttö mukavampi,jos kone muuten toimii
+2

Kommentoi tätä vastausta

Se on melkein sama minkä läppärin ostaa jos siihen laittaa 400€. Kaikilla tuon hintaisilla pärjää varmasti jos on pelkkää nettikäyttöä. Eikun hitaseurannasta katsomaan ja ostaa mistä halvimmalla saa.
+2

Kommentoi tätä vastausta

400*100e saa kyllä ihan kohtuullisen kannettavan...
+1

Kommentoi tätä vastausta

Mitä ikinä ostatkin älä osta WIN8-käyttiksellä varustettua konetta... Jos vain netti pasianssit ym mahjonggit niin ehkä tämä http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...2-GB-320-GB-DVD
+1

Kommentoi tätä vastausta

Acerin tytäryhtiön Emachines läppärit on aika hyviä. Itellä on ollu Emachines G640 kaksi vuotta ja hyvin pelaa 17,1 tuuman näyttö , AMD Athlon II X2 P340 prosessori , Näytönohjain Ati Mobility Radeon HD 4250 , 250 GB kiintolevy. Loistava videoiden katseluun ja normiin toimisto työhön. :)
0

Kommentoi tätä vastausta

Jos itse ostaisin ~400€ läppärin niin prosessori olisi i3. Muistia 4g ja näyttis tohon prossuun integroitu. Tossa linkissä on minun mielestä hyvä kone tuolla hinnalla. http://www.systemastore.fi/product_info...oducts_id=77940
0

Kommentoi tätä vastausta