Kysy
 • PS1n kuva tietokoneen ruutuun.

  Olis kiva pelata FF-sarjan pelejä pitkästä aikaa, mutta en omista mitään välinettä, johon saisi liitettyä analogista singnaalia tuottavan laitteen.

  Eli onko mitään kohtuu hintasta ratkaisua siihen, että pleikan voisi kytkeä VGA / DVI / HDMI porttiin. (nämä liittimet löytyy näytöstä)

  Vai onnistuiskos kuvan saaminen näytölle sellasella av-grabberilla, joka ensisijaisesti on tarkoitettu analogisen kuvan tallentamiseen tietokoneelle. ja oliskohan noihin laitteille tulki os x järjestelmälle.

  vai kannattaako ostaa vaan joku halpa telkku..?

  analoginen video composite vga dvi hdmi psone ps1 os x usb en osaa

2 vastausta

 • Tuollaistet halppisadapterit toimivat aika huonosti. Yleensä kuvan saa näkymään vihreänä mutta kunnollista kuvaa et saa. Myöskin grapperit voi oikeastaan unohtaa. Hyvät maksavat ja huonoista ei tule kun paha mieli. Kuvanlaatu on huonoa ja viivettä ohjailujen ja kuvan liikkeen välillä on aika iso.

  Itse näkisin järkevämmäksi vaihtoehdoksi kokeilla emulaattoria. FF pelit on täysin toimivia ja saat myös hieman paremman grafiikan. Toinen vaihtoehto on tosiaan ostaa jokin halpa telkkari. Näin ainakin toimivuus on taattu. Tai vaihtoehtoisesti voit löytää jostain digiboxin johon saat tuon kiinni. Joissakin oli ainakin mahdollista liittää vanhat VHS:t kiinni.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista