Prosessroin vaihtaminen.
-1
Miten vaihdan koneeni prosessorin, tietokone on HP p6345sc ja prosessori jonka aion "asentaa" on AMD Phenom II X4 956(C3). Osia en ole vaihtanut.

Kiitos avusta jo ennen, en ole mikään hyvä tietotekniikassa.

9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/366228?tabi=tuotetiedot
Ainakin tuon mukaan koneessasi on Intelin E5300 prossu, joka menee eri prossukantaan kuin tuo AMD prossu. Tarvitset siis uuden emolevynkin mikäli aijjot sen vaihtaa. En tiedä saako noihin pakettikoneisiin ylipäätään laitettua uutta emoa kovin hyvin, kai niihin saa, mutta eriasia onko siinä sitten järkeä.

Tuo prossun vaihtaminen tuohon koneeseen on muutenkin hieman kyseenalaista kun ei tuossa muutkaan osat mitään hyviä ole. Saatat joutua virtalähteen uusimaan siinä samalla ja jos pelata aijjot niin näyttis varmaan jää sitten pullonkaulaksi. Jossain editointikäytössä ehkä jotain hyödyt mutta muuten et paljoa ainakaan.

Helpommalla pääset kun kitkuttelet tuolla HP vähän aikaa, säästät ja sijoitat rahat kokonaan uuten kunnon koneeseen.

Ja mikäli prossua joskus asentelet niin netistä löytyy kasapäin ohjeita ja osien mukanakin yleensä tulee melko simppelit ohjeet että kuinka se homma hoidetaan.
+3

Kommentoi tätä vastausta

oletko katsonut että emolevy tukee tuota prosessoria, ja poweri riittää?
No ensiksi otat jäähdytin siilen pois ja avaat prosessorin lukon, ja vanha prossu varovasti pois. sitten katsot että uusi menee oikein päin emolevyn kantaan, ja laitat sen sinne varovasti. sitten lukko kiinni ja poistat vanhat tahnat vaikka paperilla, ja uudet tahnat paikoilleen (nuppineulan kokoinen pläntti keskelle) ja jäähdytin kiinni.
+1

Kommentoi tätä vastausta

ei kyllä kannata tohon vaihtaa enää prossua,säästä rahaa ja osta kokonaan uusi kone mutta ei paketti konetta.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Koneesi emo on Intel LGA 775 kantaa, Tnoi viestin linkin mukaan
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35300

Itsellä oli HP.n pakettikone jossa AMD prossu, vaihdoin tehokaaman kone päivitti automaatisesti suoraan uuden prossun, ei tarvinnut kikkailla mitään, järkevintä taitaa kuitenkin olla säästää uuteen osista kootuun koneeseen.

Jos nyt kuitenkin on polte/tarve vaihtaa tehokkaampi prossu, vaihtoehtoja kantaan olis esim. tässä http://www.tietokonekauppa.fi/?t=Processor#eyJmIjp7InByb2RfdHlwZSI6WyJQcm9jZXNzb3IiXSwiaW50ZXJmYWNlIjpbIjc3NSJdfSwiYyI6IjEwIiwicGciOiIxIiwibW9kZSI6Imxpc3QiLCJzYiI6ImhpbnRhIiwicHAiOjM2LCJmdWxsUmVsb2FkIjoiMSJ9

Kuitenkin kannattaa ottaa yhteyttä vaikka HP.lle jos aiot prossua vaihtaa vaikka pari x4 prossua LGA775 kantaan http://www.tietokonekauppa.fi/?koodi=18556 tai http://www.tietokonekauppa.fi/?koodi=19737 tähän ja varmistaa ettei tule ongelmia vaihdon kanssa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Tai olisiko teillä joku tuohon emoon sopiva all 200€ maksava prosessori joka pyörittäisi Black Opsia??
0

Kommentoi tätä vastausta

eise prossu sitä niinkään pyöritä...näyttis on kriittisempi osa peleihin
0

Kommentoi tätä vastausta

kiitos apljon tästä oli jo vähän apua.
-2

Kommentoi tätä vastausta

-3

Kommentoi tätä vastausta

Entä sopiiko tämä ja toimisiko sillä Black Ops: Core i5-2500K/3.3GHz 6MB
-4

Kommentoi tätä vastausta