Kysy
 • Pitäisikö vaihtaa toiseen järjestelmään koska Windows 7 on alkanut hidastumaan?

  Koneeni on nyt viikon aikana hidastunut selvästi. Laitteessa ei pitäisi olla vikaa. Siinä on Windows 7. Onko 7 syynä hidastumiselle? Pitäisikö se vaihtaa Kymppiin? Kuinka paljon automaattisesti avautuvat ohjelmat voivat hidastuttaa toimintaa? Mitä minun kannattaisi tehdä tai teettää? Oma osaamiseni on hyvin vähäistä

  Järjestelmä tietokoneen hidastuminen Windows 10 Windows 7

6 vastausta

 • Vaihto toiseen järjestelmään tapahtuu jokatapauksessa vuoden 2020 alussa joten suosittelen jo nyt tekemään sen varsinkin kun Windows 10 saa vielä ilmaiseksi. Samalla tekee puhtaan asennuksen niin nopeutuu.

 • Kuinka paljon automaattisesti avautuvat ohjelmat voivat hidastuttaa toimintaa?
  Paljon!

 • Automaattisesti avautuvat ohjelmat on hallittavissa, mitkä avautuu.
  Hidastumisen syy voi olla myös haittaohjelmisssa, jotka tulisi poistaa.

 • Ohjelmista voi yleensä ladata uudet versiot niiden valmistajien sivuilta ainakin jos sinne kirjautuu. Sellaiset ohjelmat eivät ole säilyttämisen arvoisia joista ei voisi ladata netistä uusimpia versioita koska nämä kuuluu 90-luvulle jolloin osa ohjelmista sai vain levyinä.

 • Miten hidastuminen ilmenee. Onko koneen käynnistäminen hitaampaa kuin ennen, vai onko ohjelmien käynnistyminen hitaampaa kuin ennen?

  Onko levytila vähissä? joskus sekin voi hidastaa konetta. CCleaner voisi auttaa tässä tilanteessa.

 • Mistä löydän ohjelman, joka tekisi Windows 7 käynnistymisestä nopeamman? Tuntuu käynnistyessä, että kaikki ohjelmat käynnistyy yhtä aikaa? Ja taustalla käy kuitenkin sellainen hurina, vaikka kone olisi jo auennut. Nyt tarvitsen jonkin valmiin ohjelman, joka lopettaa turhien ohjelmien käynnistymisen. Tai sellaisen luettelon, mitkä pitää ehdottomasti jättää päälle että kone kuitenkin toimii?

  Minulla on Win7 jo CCleaner ja Adw Cleaner, joita käytän. Minulla on Win10 jo toisessa koneessa, joten älkää tarjotko Win10 miksikään vaihtoehdoksi. Haluan pitää Win 7, koska siinä on niin paljon paremmat toiminnot, kuin Win 10:ssä

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista