Kysy

15 vastausta

 • 1. PS3 ilmainen pelaaminen netissä ja bluray asema.
  2. Xbox360 netti pelaaminen maksaa mutta esim autopelit parempia ja ei ole bluray asemaa.
  3. Wii todella harvassa pelissä jotain nettipeli mahdollisuutta, muutenkin kone vähän koko perheen viihteeseen tai kavereiden kanssa kännissä säätämiseen.

  Tällä hetkellä itse ostaisin PS3 jos ei olis noita kaikki koneita jo himassa valmiina

 • Kannattaa tarkistaa onko jollekin alustalle jotain tiettyä pelisarjaa josta olisi kiinnostunut. PS3 on hintansa arvoinen, bluray-soitin,pelikone ja esim. Yle Areenan videot toistuu kätevästi, samoin kuin USB:n kautta videoiden ja kuvien toisto. Xbox on sitten niille toisille, sieltä puolelta löytyy hittipelejä joita ei ilmesty pleikkarille ja ohjain sopii joidenkin mielestä paremmin käteen, mielipiteitä kaikki. Wii on hyvä vaihtoehto kevyemmälle pelaamiselle - näkisin näin. Nintendolla myös paljon klassikko pelisarjoja ja hauskaa tekemistä liikeohjauksen kautta.

 • Itselläni on PS3 ja tietokone, ja xboxin myin noin puoli vuotta sitten. PS3 on mielestäni kodin viihdekeskus, ja se on tarkoitettu koko perheelle elokuvista peleihin. Xbox on taas tehty enemmän peli koneeksi. Toisaalta jos pistät vähän enemmän rahaa, saat tietokoneen, joka on ainakin mielestäni paras "alusta". Tietenkin tämäkin asia on mielipide kysymys esim. millä koneella kaverit pelaa, haluatko maksaa box:in netistä, joka on nyt ehkä hiukan parempi live chatteineen ja muineen juttuineen. Haluatko pelata pelit tavallisella padilla, vai wii:llä. Omassa maailmassani PS3 on parempi alusta, kuin Xbox tai Wii

 • se riippuu mistä tykkää.itse suosittelen PS3:sta.mutta kyllä WII:n löytyy kivoja pelejä,varsinkin lapsille.itse käytän pelaamiseen PC:tä ja Logitech Rumble Gamepad F510 ohjainta,toimii kaikissa uusimmissa ja vähän vanhemmissa peleissä hyvin.

 • Ps3 on parampi juuri siksi ettei tarvi alkaaa maksaa joka kuukausi netistä niinkuin xboxilla

 • Suosittelen ps3,koska sillä on kaikki parhaat ominaisuudet

 • Suosittelen työntämään ohjaimen perseese : )

 • PS3 ehdottomasti:
  +ilmainen netti
  +pelit
  +ohjain
  +ominaisuudet
  +pitkälti suomen kielinen
  -jos pakko keksiä niin se että plussien kirjoittamiseen menee liikaa aikaa

 • Minä kyllä suosittelen pleikka kolmosta.Sillä pystyy katsomaan niitä Bluray leffoja ja mutenkin mukavampi pelata.Xbox,in netti maksaa vuodessa 4o? ja ps3,lla ilmainen,muutenki ps3,n netti ei oo paljon vähempää kattavampi.

 • Mitä nyt oon kuullut, niin aika usealla kaverilla on boxi, sanovat että kestää paremmin, parempi kuvanlaatu/pelattavuus ja ohjainta myös kehuivat. Netin maksullisuus ei kuulemma haittaa, mutta itselläni on ps3 enkä aio hankkia boxia. Tosin ps3 pelit jäätyy välillä ja koko vehje pitää sammuttaa ja käynnistää uudelleen. Tos ohjaimes on tosi hyvä toi ladattava akku, akun virta myös kestää käytössä itselläni ainakin pari päivää, ja ohjaimen keveys on myös plussaa. Ps3 kaikinpuolin hyvät ominaisuudet ja tuntuu myös tujumpaa rautaa alla olevan kuin boxissa, suosittelisin kuitenkin miettimään niin omaa rahatilannetta ja myös että missä käytössä tuo ps3 tai boxi olisivat. Jos olet vain ja ainoastaan pelaamiseen hankkimassa, niin kyllä mun mielestä boxi. Ps3 pelaamiseen/bileisiin ja kaikkeen kivaan :)

 • suosittelen ps 3.aion ite ostaa lapselleni ps 3.wii on minusta huono, mutta x-box on OK.omasi on päätös.

 • Playstation 2,paskat karkkigrafiikoista.Halpaa pelihuvia pitkäksi aikaa.

 • wii on hyvä konsoli jos tykkää sellaisista piirretyistä lapsille suunnatuista urheilu peleistä. Wiitä ei kannata ostaa mihinkään ajopelien tai räiskintäpelien pelaamiseen. Ps3 on hyvä ja monipuolinen laite, voi katsoa blue ray elokuvia ja pelata monia hyviä pelejä. Nettipelaaminenkaan ei maksa niinkuin boxissa. Jos netissä haluaa pelata niin kertyy boxille ajan kuluessa aika paljon hintaa nettiominaisuuden takia. Ps3 ja boxille saa aikalailla samat pelit lukuun ottamatta muutamia pelejä joita ei saa kuin toiselle laitteelle. Minä valitsisin ps3 jollen jo omistaisi sitä, koska ps3 ja boxi ovat suunnilleen saman hintaisia ja ps3 enemmän ominaisuuksia. Ps3 saa litle bigg planetin jota ei saa boxille, jos tykkää rakennella kaikkea niin lbp2 on mainio peli.pelailen myös paljon netissä eikä huvittaisni boxin netti peluu ominaisuudesta joka kuukausi. Boxi ja ps3 ovat peliominaisuuksiltaan aika samanlaisia, kummallakinvonnistuu kaikennäköiset pelit räiskinnästä ajopeleihin.

 • PS3:selle on paljon enemmän noita tunnettuja pelejä esim. Uncharted,Killzone,LittleBigPlanet ja muuta Xboxille en tunne muuta kuin Halo suosittelen PS3.

 • No jos et pelaa plajon ja haluat hauskoja ja urheilullisia pelejä kokeilla niin wii.Jos taas pelaat paljon *tämä ei ole tarkotettu mihinkään räiskintä peleihin* ja katot leffoja niin se on Ps3.Jos taas tykkäät räiskintä peleistä se on XBOX360.Huom! Jos tykkäät räiskintä peleistä ja´hauskoista niin se on XBOX360 ja kinect.

  Hinnat:
  XBOX360 ja kinect 320-380$
  Ps3 230-340$
  wii 140-180$

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista