Kysy
 • PC:ltä videotiedostot eivät enää toimi Samsung GT-S5360 Android-puhelimessani

  Aiemmin olen onnistuneesti muokannut windows 7-pöytäkoneellani olevia videotiedostoja ja siirtänyt ne Samsung GT-S5360 Android-puhelimeeni. Nykyään kun yritän tehdä sitä niin kännykässä videot eivät enää toimi. Otin puhelimestani sd-kortin, kytkin tietokoneeseen ja kopioin tietokoneella jo olemassa olevan videotiedoston tietokoneelle, nimesin sen uudelleen ja laitoin sd-korttiin niin tuokaan videotiedosto ei toimi puhelimessa. Ihan kuin jokin helkkarin kopiointisuojaus olisi tullut koneelleni, en tosin keksi mikä, mielessä vain HBO Nordicin vaatima Widevine Video Optimizer, mutta senkin olen poistanut koneelta..
  Missä vika voisi olla, kun aiemmin tehdyt videot toimii puhelimessa mutta uudemmat ei, vaikka videotiedosto olisi identtinen nimeä ja päiväyksiä lukuunottamatta?

  Android Samsung Samsung GT-S5360 Videon toisto

4 vastausta

 • Kyseinen puhelin ei ole yhteensopiva tuon VLC For Android Betan kanssa. Koko illan tässä ratkonut ongelmaa, hämmentää että miksi pelkästään tiedoston nimeäminen tietokoneella riitti ettei se enää toiminut puhelimessa. Ja nyt taas onnistun muokkaamaan videoita puhelimeen sopivaksi -vaikka käytän täysin samoja asetuksia kuin aiemminkin joilla ne eivät toiminut.

 • Ilmeisemmin SD-kortille kirjoittamisessa jotain häikkää. Aluksi kopioin läjän videotiedostoja sd-kortille, niistä 4 eivät toiminut puhelimessa. Formatoin sd-kortin ja kopioin samat tiedostot uudelleen kortille, niin kaikki videot rupesivat toimimaan.

 • Unohdin kirjautua sisään ennen kuin tein kysymyksen.

  Jatkoa ongelmaan:
  Kun puhelimen sd-kortti on koneessa, niin kokeilin vielä kopioida kortista suoraan samaan kansioon tiedoston, etten tallenna sitä tietokoneeni kiintolevylle välissä, mutta tuokaan tiedosto ei toimi puhelimessa, vaikka se alkuperäinen tiedosto toimiikin.
  Nollasin puhelimeni tehdasasetuksille, ei auttanut.

 • Oletko kokeillut Androidissa VLC mediasoitinta? Tämä löytyy Google Playsta.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista