Kysy

6 vastausta

 • Itse olen asentanut win7:aan useitakin ohjelmia jotka "ovat tarkoitettu" xp:lle ja kakstonniselle ja toimii loistavasti seiskassakin ilman mitään säätöä. Levy vaan asemaan ja sitten asennat.

 • Juuri tuon worms 4 mayhemin asensin win 7:aan ja toimii niin kuin pitää. Katso onko asetukset oikein esim näytönohjaimen kohdalta.

  World partyn edeltäjää Armageddonia en onnistunut ikinä saamaan toimimaan xp:ssä ja uudemmissa windowsseissa (aukeaa valikkoon mutta siihen jää), joten voi olla ettei world partykaan toimi.

  Eli käyttiksen puolesta 4 mayhem toimii, world party ei.

 • Mitäs jos nuo ei tahdokaan toimia?
  Toine peli on Worms4 Mayhem(ainakaan Worms World Party ei suostunut toimimaan eilen kun kokeilin) ja toinen on Sid Meiers Railroads.

  Edit: Railroads toimi.Worms mayhem ja world party ei.missä vika?

 • Eikö toimi vaikka kokeilisit yhteensopivuustilassa? Minkälaista erroria tulee?

 • Tässä yks nuorison edustaja kävi koneelan katsoos kyseistä ongelmaa, pelistä soldier heroes of world war II ei onnistunut ohjauspaneelinkautta aukeavassa yhteensopivuustilassa, ei codemast. vista sovitus packillä.
  Mut pikakuvake ominaisuudet auki yhteensopivuus sieltä [<] ruks. Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa ja sieltä valikosta winnukka versio alkoi pelittää.

 • Kiitoksia vastauksista,täytyy kokeilla asennuksien muutoksia illalla ja yrittää asentaa tuo roppana uudelleen...

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista