Kysy
  • Paras alle 400€ vahvistin?

    Kiinni olisi tarkoitus pistää ne tavalliset, eli televisio, konsoli, tietokone ja 5.1-setti. Musiikki ja leffakayttöön tulisi, mutta en vain osaa valita oikeaa. Onkyon TR-NX535:ttä esim olen katsellut, mutta jostain lueskelin, että kyseisen laitten musiikkipuoli on hieman heikompi. Avoin kaikille vinkeille ollaan.

    400 alle elokuvat musiikki vahvistin

3 vastausta

  • Mitä tarkoitat "musiikkipuoli on hieman heikompi"? Onkyota on yleensä kiitelty hyvästä äänenlaadusta, kai se pätee vieläkin. Itsellä pari vuotta vanha onkyo ja olen ollut todella tyytyväinen.

  • Hintaluokasta ja kysymyksestä päätellen et ole hifisti. Eli silloin voi sanoa, että mikä tahansa tuon hintaluokan laite on riittävän hyvä, kunhan siinä on tarvittavat liitännät, käteen sopiva kaukosäädin ja silmää miellyttävä ulkonäkö.

    Vahvistimissa on eroja, mutta tuossa hintaluokassa niiden merkitys on niin marginaalinen, että ne voi unohtaa. Tietysti, jos on kunnolliset kaiuttimet, saattavat erot kasvaa merkittäviksi, mutta tuskin silloin edes olisit harkitsemassa tuon hintaluokan vahvistinta...

  • Kannattaisi varmaan käytettynä kattoa jotain parempaa vehjettä saatat saada jopa reilusti alle 400€

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista