Kysy

5 vastausta

 • Jos kotelon ottaa tuolta ni tulee 60€ posteja koska kotelolle tulee omat 30€ postikulut. Eli kannattaa kotelo hommaa täältä suomesta.

 • Juu sitä mä vähän meinasinkin, mutta riittääkö tuo 450w tolle kokoonpanolle? Kaveri käski vielä kysyä, että jos tuolta ottaa ton 71€ maksavan saksan kielisen Win 7 home premium SP1. Onko se siis tuo pelkkä SP1 vai onko siinä myös Win 7 mukana?

 • eXtreme Power Supply Calculator Lite:

  http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

 • Jos et meinaa hankkia erillistä näyttistä rittää vaikka 300w poweri, tolla powerilla voi ajatella vaikka HD6950/560Ti näyttistä hyvin jatkeeksi pakettiin.

  Se on OEM. Windows 7 joka sieltä tulee jos olis julkaistu SP2 niin siinä lukis se SP2 perässä.

  Jos tulee takuu hommia matkat sinne saksan maalle takas maksaa n. 20e ja ne joudut ise maksaan, ehkä takaisin tulevan vastaavan tuotteenkin.

  Tai jos palautat koko höskän jos on joku osa rikki maksat taas itse sen n.20e, että sellaiset riskit siin on ja sitten niitä s-posteja edes takas kunnes asia selviää, tosin vastavat nopeasti s-posteihin.

  Kyllä se vähän sellaista hankalaakin voi välillä olla, ainakin huonolla kielitaidolla.

 • jos ostat samasta liikkeestä pitäis yleensä yksillä postikuluilla selvitä jos ostelet erikseen, niin melko hintavaksi tulee osat on varmasti samoja kuin muuallakin, siksipä laatu tuotteita kantsii hommata jottei joudu takuiden kanssa pelaamaan tuonne.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista