Kysy
 • Palautus ja kansion asetukset

  Käyttöjärjestelmänä on Vista ja selaimena Mozillan Tulikettu. Ongelmana on, jos yhteys katkeaa, niin ei voi tallentaa edellistä istuntoa. Heh, ja nyt en siis puhu wc:n täysistunnosta, yleensähän käytän tuota Tallenna ja Lopeta,mutta jos yhteys katkeaa tms. pitäisi löytää, mutta Vistan haullakaan ei löydy Palauta istunto. Samoin ihmetyttää, kun en löydä hakemaani sivua sivuhistoriastakaan, vaikka se takuulla oli auki tuolloin, eikö sinne tallennu, jos ei klikkaa jotain kuvaa tjtn?

  Miten ihmeessä saa kuvakansioihinsa tiedot takaisin, että pikkukuvaa eli thumbnailia klikatessa, oikeaan reunaan ilmestyy esikatseluna kuva ja ennen kaikkea todella tärkeä tieto kuvahaussa eli missä kansiossa kuva sijaitsee. Tällä hetkellä ihan mahdottomuus, kun muutenkin jokin kuva voi olla kolmeenkin kertaan eri nimellä eri kansioissa.

  Olen äärimmäisen kiitollinen, jos varsinkin kansion asetuksiin saan apua Vistaani ja pisteitä ropisee satavarmasti.

  Firefox Internet Explorer kuvakansioiden järjestely Netti-istunnon palautus Opera Windows Vista Windows-ongelmat

Yksi vastaus

 • firefoxin ongelma:
  työkalut>asetukset>yleiset>käynnistys>kaytä avoimia sivuja,tosin tuolloin kannattaa miettiä mitkä sivut ansaitsevat tulla avatuksi käynnistyksessä..

  samasta kohdasta alasvetovalikosta valitse kohta avaa viimeisen istunnon ikkunat ja välilehdet.

  tuo on testattu sammuttamalla kone virtanapista kesken käytön.. avaa edellisen istunnon myös vaikka painaa kohtaa lopeta, jos firefox suljetaan.

  Vistaan: tuolta löytyy apua, http://neko.kapsi.fi/ohje/Windows_7-vinkit/

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista