Ovatko Suomessa myytävät nettitikut/mokkulat SIM-lukittuja?
-3
Eli voiko Saunalahden kytkynä tulleeseen nettitikkuun laittaa Soneran SIMmin. Tai DNA:n kytkynä tulleeseen mokkulaan Saunalahden SIMmin, jne? Siis ilman mitään erityistä SIM-lukituksen purkamista, kytkysopimuksen vielä voimassaollessa?

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kyllä ne sim-lukittuja taitaa kaikki olla, ainakin DNA:n mokkula on itellä sim-lukittu ja kaverilla saunalahden tikku on kans lukittu
+4

Kommentoi tätä vastausta

Nykyään ilmoitetaan ovatko ne lukittuja vai ei, ja näyttäs, että suuri osa on lukitsemattomia.
+4

Kommentoi tätä vastausta

riippuu täysin tikusta ja operaattorin sen hetken politiikasta, kun tikku on tullut markkinoille. Yleensä eivät ole SIM-lukittuja, mutta osa siis saattaa olla. Kannattaa kysyä operaattorilta jolta tikku on hankittuna.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Hei,

Hankin juuri operaattorivapaan "mokkula" reitittimen Huawei E5377 ja muutoin sitä ei saanut elisan verkkoon, kuin asettamalla verkkovierailun sallituksi. nyt reititin ilmoittaa olevansa elisan verkossa, mutta tarkoittaakos tama nyt ehkä sitä että jos olen esim lähellä valtakunnan rajaa saatta mokkulani kytkeytyä ulmaisen palvelun tarjoajan mobiili verkkoon ja laskutus menee sitten sen mukaan.
+1

Kommentoi tätä vastausta

En kyllä luottaisi, että huutonetistä ostettu mokkula on välttämättä operaattorivapaa eli lukitsematon.
-7

Kommentoi tätä vastausta

Operaattoreiden tarjoamat nettitikut/mokkulat ovat operaattorilukittuja. Kaupasta tai esim. huuto.netistä saa itselleen myös edullisesti operaattorivapaan tuotteen.
-10

Kommentoi tätä vastausta