13 vastausta

Järjestä:aikapisteet
win 10 päivitys onnistuu vieläkin mikkiksen sivulta mutta pitää olla ensin asennettu windows 7 ja aktivoitu se ja sen jälkeen win 10 lataus ja asennus ja sitä (win 10) ei tarvitse aktivoida eikä pystykkään
+9

Kommentoi tätä vastausta

Itse päivitin eilen kaksi konetta. Homma onnistui hyvin ja aktivointi onnistui.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Huh huh! WinLixillä on ihan hillitön pätemisen tarve!

https://fi.m.wiktionary.org/wiki/päteä
+1

Kommentoi tätä vastausta

Tänään päivitetty ilmaiseksi
+1

Kommentoi tätä vastausta

Tänään asensin 2kpl työkoneeseen päivityksen windows 7 pro versiosta win 10 pro versioon (asentaessa win 10 laittaa vaan win 7 keyn). Eli itsellä toimi ainakin.
Ei tarvitse kauaan googlailla niin saa selville että tämä on vieläkin mahdollista ja että microsoft on tämän "jostain syystä" jättänyt mahdolliseksi tehdä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

onnistuu ,microsoft jakaa edelleen win 10 ilmaiseksi https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10
0

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä juu näköistiedosto on saatavilla.
Mites aiot aktivoida sen?
Ihan virallisilta Microsoftin sivuilta lainattua

Kyllä, tietovälineen luontityökalu ja Windows 10 -asennustietoväline (ISO-tiedostot) ovat edelleen saatavilla Windows 10:n asennusta varten. Jos olet asentamassa Windows 10:tä ensimmäisen kerran, sinun on annettava kelvollinen Windows 10 -tuoteavain tai ostettava Windows 10:n täysi versio asennuksen aikana tämän työkalun käyttämiseksi. Jos olet asentanut Windows 10:n laitteeseesi aikaisemmin, sinulla pitäisi olla digitaalinen käyttöoikeus, jolloin Windows 10 aktivoituu automaattisesti ilman tuoteavaimen kirjoittamista.

https://support.microsoft.com/fi-fi/hel...-10-upgrade-faq
0

Kommentoi tätä vastausta

Kiva, kun täällä kysymyksiin esitetään uskomuksia "mutta en usko että sen aktivointi tapahtuu enää ilmaiseksi.". Ei kannattaisi vastata jos ei tiedä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tässä n. 1kk.n sisällä asensin W7.kan uusiksi koneelle kun asensin jotain louhinta ohjelmia jotka toikin mukanaan jos jotakin ylimääräistä parempikin virusturva oli helisemässä niiden kanssa, poisti kyllä, mutta ei onnistunut poistamaan niin ettei kone olisi jumahdella, siis rekisteri meni jollakin tavoin rikki.

Uudelleen asennuksen yhteydessä n. 20.ä ensimmäistä päivitystä asennettaessa, ajattelin kun ssd levyjä koneella, hetkinen kuin noin pitkään asentaa päivityksiä, sammutinko vai uudelleen käynnistinkö koneen oli avoimena ikkuna tervehdys microsoftilta haluaisinko vaihtaa vai kokeilla W10.piä en siis muista kummassa muodossa kysymys oli, dissasin sen tältä koneelta koska ei löydy W10 ajureita.
0

Kommentoi tätä vastausta

MItenhän win7 päivitys win 10 enää onnistuu näin 2018 aikaa
0

Kommentoi tätä vastausta

Windows 10 saa toki ladattua ilmaiseksi mutta en usko että sen aktivointi tapahtuu enää ilmaiseksi.
-9

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä ilmaisten asennusten aika ON OHI! Joten mitä sitä joutavaa paskaa tänne kirjoittelemaan jos ei asiasta tiedä HEVON VITTUAKAAN!
-9

Kommentoi tätä vastausta

Ei. Kaikki porsaanreiät on jo tukittu. Euroja tiskiin tai pitäydy vanhassa. (Piratismi on sitten asia erikseen.)
-11

Kommentoi tätä vastausta