Kysy

6 vastausta

 • ei.

 • Itse sanoisin, että tuo ei ole kannattava ostos. Tämän kertoo jo tuolle koneelle annettu takuu, mikä on 1 vuosi.

  Mikäli itse kasaat saman koneen osista tai maksat sen kokoamisesta vaikka jimms pc:lle, multitronicille tai vastaavalle firmalle, niin takuu on jokaisessa komponentissa erikseen ja takuun pituuskin on noissa komponenteissa vähintään 2 vuotta. Kokemuksesta voin sanoa, että aika harva osa kestää nykyään sen takuunsa loppuun asti mikäli konetta käytetään ahkerasti. Tuossa konepaketissa voi siis tulla lisää kuluja jo vuoden käytön jälkeen, kun joudut vaihtamaan esim. näytönohjaimen tai kiintolevyn uuteen rikkoutuneen tilalle.

  Tästä aiheesta kannattaa tehdä keskustelualueelle uusi viestiketju jos haluat parempia vastauksia ja ohjeita uuden tietokoneen ostoon.

 • Kannattaako ostaa kasattu kone vai kasata itse? Itse osista kasaamalla säästää tietysti sen rahan minkä liike veloittaa kasaamistyöstä. Se ei ole mikään mullistava summa, mutta rahaa silti. Toisaalta jos ei ole kokemusta, halua oppia tai aikaa ryhtyä konetta kasaamaan, valmiiksi kasattu paketti on ihan hyvä ratkaisu.
  Koneen kasaus ei kuitenkaan ole rakettitiedettä ja onnistuu kyllä ensikertalaiseltakin kun vain maltaa hiukan etsiä, kysellä ja lueskella ohjeita.
  Kyseinen paketti on ihan hyvä, auttaisi kyllä jos tietäsi mihin tarkoitukseen konetta ollaan hankkimassa. Pelikoneeksi, jolla pitää pyörähtää kaikkein uusimmat pelit ja vielä julkaisemattomatkin? PeruspeliPC-nettipeli-surffailukone, satunnaista muuta käyttöä?

 • kasaa ite palikoista

 • Vaikka olisikin hinnan mukaan kannattava, niin osien ei. AMD tarjoaa paremman hinta/laatusuhteen nykypäivänä ja tolla hinnalla saisit 6x prossun ja kunnon USB3 sekä SATA3 tuen.

 • On todellakin kannattava ostos. :-) Vaikka kasaat vastaavat koneen itse osista niin hinta on hyvin pitkälti samaa. Hullu paljon työtä tekee, kun viisas pääsee vähemmällä. :-)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista