Kysy

5 vastausta

  • Ihan omaksi hyväksesi suosittelen lopettamaan IS:n tekniikka uutisten lukemisen, ja lukemaan tekniikka uutiset muualta. IS:n Digi osasto elää ajassa jolloin Applessa ei ole aukkoja, ja jolloin Nokia oli suomalainen. Tekniikka uutiset aina vedetään tarkotuksella överiksi jotta saataisiin mahdollisimman monta lukijaa, ja oikea sota kommenti sektioon. Flashissa on kyllä vakavia ja vähemmän vakavia aukkoja kuten aivan kaikissa muissakin tuotteissa. mutta tuo "On syytä epäillä, että kaikki päivittämättömät tietokoneet otetaan haltuun lähiaikoina." on aivan 100% täyttä roskaa. Kuvittele miten tuollaisen tempun edes toteuttaisit? Ensiksi sinun pitäisi kytkeä koneesiin johonkin avonaiseen pimeään Wlan verkkoon, sen jälkeen poistat virustorjuntaohjelman, sekä poistat palomuurin käytöstä, Tämän jälkeen varmistat että flashi on varmasti se vanha versio, ja alat käyttämään ainoastaan 2 vuotta vanhaa versiota Internet Explorerista, Tämän jälkeen menet aivan kaikille maailan lataussivuille ja alat näpyttämään Download Now For FREE! nappia. Ehkä reilun 5 tunnin päästä löydät henkilön joka osaa tämän flash aukon kautta pölliä pari kuvaa tietokoneeltasi. Mutta ainiin! sinunhan pitää olla itse koneella fyysisesti sallimassa kaikki ohjelma muutokset mitä hyökkääjä yrittää tehdä. Tämän tempauksenvielä teet kaikille winukan käyttäjille ja sitten tuo IS:n uutinen on totta.

  • Ei tuo ole niin paha. Aivan tavallinen Adobe Flashin 0-päivän ongelma, joita tulee about 5 kertaa vuodessa. Ja koneita ei vain noin "oteta haltuun", vaan käyttäjän selain on ohjattava sivustolle, jossa tuota tietoturva-aukkoa hyödyntävää hyökkäyskoodia käytetään.

  • On tämä sillä tapaa pahempi kuin muut flash reiät, että löytyy jo jokaisesta mainstream exploit kitistä eli käytetään aktiivisesti aseena tällä hetkellä.

    Yleensä on puhuttu viikoista että ne on "aseistettu", tällä kertaa voidaan puhua tunneista/päivästä.

  • Mistä tuon päivityksen saa? Yritin päivittää mutta ei anna

  • Kyllä on varsin paha tietototurvaongelma. Tätä ei pidä vähätellä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista