Kysy

7 vastausta

 • Pixmania on saman lafkan omistama kuin Gigantti (eli brittiläisen Dixonsin), joten ihan mikään nakkikioski firma ei ole, eli esim. "tuotetta ei tule, kun meillä ei ole rahaa"-tilanteet eivät ole ainakaan kovin todennäköisiä tuon kanssa.

  Mutta kuten muutkin huomauttivat, Pixmania toimittaa tuotteet muualta kuin Suomesta -- muistaakseni Luxemburgista (kuten melkein kaikki muutkin Euroopan laajuiset verkkokaupat, johtuen Luxemburgin alhaisesta arvonlisäverosta) -> suomalaiset kuluttajansuojalainsäädännöt eivät todennäköisesti päde lainkaan, sanoi suomalainen kuluttaja-asiamies mitä tahansa. Eli 14pv vapaa palautusoikeus ei kuulu kuvioon, takuiden kanssa saat mennä hieman monimutkaisempaa reittiä kuin Suomessa, jne.

  Periaatteessa ajattele asia näin: Jos hinta on niin paljon halvempi, että olet varautunut takuusählinkiriskiin / tuotepalautusten puolimahdottomuuteen, niin go ahead. Jos taas katsot nuo jutut arvokkaammiksi kuin mahdollisen rahallisen säästösi hinnan muodossa, osta Suomesta. Ja tietty suomalaisena toivoisi ihmisten tukevan suomalaisia verkkokauppoja muutenkin, jää verot kotimaahan :-)

 • Kaikki toimii kuin käsikirjoituksessa. Mutta odota kun laiteeseen/tuotteseen tulee vika, ja pitäisi saada se huoltoon,,,,

 • Kyllä se on ihan luotettava. Ongelmat taitavat liittyä lähinnä takuuseen ja huoltoon. Jos ne selvittää ennen kaupan tekoa niin eiköhän se ole ihan hyvä kauppa.

 • Joskus toimitus voi vähän venähtää.

 • Pixmania.FI on suomessa ja suomalaisille kohdistettu palvelu joten sen tulisi noudattaa suomen etämyyntisopimuksia. Kuitenkin pikaisella vilkaisulla löytyy jo seuraava ristiriita:

  http://www.pixmania.fi/fifi/yleiset-myyntiehdot.html
  "PIXmania ei ole vastuussa kuljetussopimuksessa mainitun kolmannen osapuolen tai Käyttäjän itsensä, tai jonkun muun ennalta arvaamattoman ja ylitsepääsemättömän Force Majeure-esteen aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai tilauspaketin katoamisesta."

  http://www.kuluttajavirasto.fi/faq/haku...=et%C3%A4myynti
  Kenen vastuulla on postissa kadonnut verkkokaupasta tilattu tuote?

  Myyjä on vastuussa tuotteesta kuljetuksen aikana, esimerkiksi jos tuote katoaa tai vahingoittuu postilähetyksen aikana.

 • Minun mielestä ihan ok nettifirma olen oastanut sieltä stereot ja tulivat ihan hyvin.

 • Muistakaa että kaikissa laitteissa nykyään on maahanatuojan / Valmistajan antama takuu.eli jos laitteeseen tulee vika niin kannattaa suosiolla skipata jälleenmyyntipiste välistä ja olla maahantuojaan yhteydessä ( Takuukuitt/ostotodistus oltava) Saattaa olla laajempi takuu ja myös pidempi. sekä onnistuu todennäköisesti nopeammin. se ei ole jälleenmyyjän vika jos tuote on viallinen, vaan valmistajan. Joissaintapauksissa latvalahon kuljetusyhtiön työntekiän. silloin taas oltava jälleenmyyjään yhteydessä ja kuljetus yhtiööön! :) Harvassa liikkeessä takuu huoltoja tehdään paikan päällä. vaan yleensä ne menee liikkeestä maahantuojan valtuuttamaan tai laitevalmistajan valtuuttamaan huoltopaikkaan :) NÄÄ EI OO MITÄÄN HENKILÖAUTOJA TAI MUITA KULKINEITA JOISSA TAKUUHUOLLOT TEHdääN LIIKKEEN KORJAAMOLLA! :D. Pioneerillä ainakin hommat hoitu sukkelammin ku olin maahantuojaan yhteydessä enkä MÄTÄNETTIIN!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista