Onko muuttamista setissä/paikasta josta hankkia?
0
Elikkä olisin päivittämässä konetta prossu,emo ja näyttiksen osalta. Tämän takia ostan myös uusille osille uuden powerin ja paremman kopan. Koppaa saa ehdotella tuosta 50-90€ hintaluokasta.
Muut osat minulla onkin sitten melko tuoreita. Kone tulee pelaamiseen ja Full HD leffoje pyörittämiseen.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Peruskoppia saa jo 40€:sta ylöspäin.Tietysti ledeillä varustetut maksaa enemmän, ja kun itse olen aloitellut projektia, jossa koppa tehdään visakoivusta kaikkine herkkuineen, siksi myös toivonkin kaikkea palautetta asian suhteen. Tossa malleja: http://www.vertaa.fi/kotelot/?gclid=CKGEwqammLMCFa52cAodGDEAag
Vaikeaa sanoa , kun en tiedä mieltymyksiäsi.
Systeemisi on ihan siisti, ja ainahan voi vaihtaa jos ei miellytä.
0

Kommentoi tätä vastausta

No ois kiva jos olis sivuikkuna ja vaikka muutama ledi... Mut väri sais olla oranssi ledeissä. Haluisin jotain vähän erillaisempaa mutta kuitenki kaupasta saatavaa. Voin tilata myös ulkomailta.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tota voisi viritellä itsekin. Noita erivärisiä ledejä löytyy, ja samaa olen ajatellut, että miksi ei voisi customoida ;)
Yleiselektroniikka tai Rauman kouluelektroniikalta löytyy vaikka mitä sälää. Googleta noihin. Ja menestystä askartelussa, ja jos sopii lähetä kuvaa millasen olet viritellyt. No mulle on Kiinasta tullu ledejä, ainut ongelma, että joutuu oottamaan kauan.
0

Kommentoi tätä vastausta