Kysy

6 vastausta

 • Itse olen käyttänyt Hynixiä, ja kyllä nykyisin jo löytää tuolla DDR2-667/PC2-5300 SODIMM rimpsulla sopivat kammat. Olethan varmistanut, että kannettavasi tukee neljää gigaa muistia? Itselläni ei tue kuin kaksi.

 • Itselläni on samanlainen Acerin kannettava ja kyllä se tukee 4GB muistia. 32-bittinen ei ihan osaa käyttää kaikkee 4GB, mutta ainakin noin 3-3,5GB osaa se käyttää ;)
  Aluperin koneessani oli vain 2x1GB Hynixin kammat, mutta halusin lisää, kun koneessa on Vista. Ostin kyllä kannettavan mallinkohtaiset muistikammat Kingstonit, jotka maksoivat vähän päälle 100 €. Mutta siitä oli 2 vuotta sitten..?

  Jooh, kyllä ne kalliit merkit esim. Kingston maksavat maltaita, mutta riippuu ihan siitä, että mistä ostaa..
  Esim. E-Ville verkkokaupasta saa Kingston ValueRam 2GB 35€ sis. postikulun, kun toisaalta taas Verkkokauppa.com 40€ - hintaseurannan mukaan.
  Tietysti on ulkomailla toimivat verkkokaupat esim. Amazon.com & Ebay, jossa tietysti saa halvalla, mutta en tiedä tuotteiden laadusta, maksutavoista jne. kun ei ole kokemusta...
  Oletan, että muistikammat olevan universaaleja (siis oli mistä mantereesta ostettu; Aasia, Jenkki tai Eurooppa, niin kammat sopivat kannettavaan kuin kannettavaan).
  **Korjatkaa jos olen väärässä...

 • tack så mycket vastauksista.
  eli ymmärsin et muistikamman valmistajan nimellä ei ole välii.. oli Samnsung, Hynix, Adata, Corsair tms...?

  kattelin itekkin nuoita hintoja ja Chang_Kho oli ihan oikeassa..
  Samoin yrtin ebaylta ja amazaonilta kattoo... noitten hinnat eivät ole mitään päätää huomaavat, jt 5-40 USD$ + lähetyskulut noin 15 USD$... mut mut mut en tajuuu mitään noista...
  Osaako joku kertoa kokemuksia ebaysta tai amazonista...? luotettavia? aattele jos maksaa sinne, eikä tuotetta näy...?

  Ano: kiva tiettää et Hynix = Hyndai :D

 • http://www.hardwaresecrets.com/article/234

  "The memory module manufacturer can buy the memory chips as a final product from a memory manufacturer like Samsung, Hynix, Infineon, etc; can buy them untested (a.k.a. UTT chips) and test (usually for speed grade) and sort them in-house; or can buy the memory wafer, cut the wafer and pack the integrated circuits by themselves"

  http://www.hynix.com/gl/index.jsp
  "Formerly Hyundai Electronics."

 • enkun kieli ei taivu ja tuo google translator on ihan out..
  ..eli tarkennusta tarviin - valmistajan merkillä ei ole väliä, kunhan kamman ominaisuudet ovat näin ==> 2GB 200p PC2-5300 CL5 DDR2-667 SODIMM ...? (linkki kuvaan http://myy.helia.fi/~a0802247/Travelmate_5720G_Muistit.jpg)

  .....KYLLÄ vai EI?

 • hynix = hyndai
  kingston = ei valmista itse muisteja

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista