Kysy

8 vastausta

 • Lähes aina voidaan sanoa, että erillinen kortti on parempi kuin integroitu, kunhan vain erilliskorttiin panostetaan.

  Jos menet ostamaan aivan sen halvimman mahdollisen kortin, niin se ei todellakaan pärjää emolevyn omalle WLAN-kortille. Jos kuitenkin panostat vähän rahallisesti, niin laatu kasvaa heti ja nopeasti ohittaa integroidun kortin.

  Yksi asia on kuitenkin kannettavien koneiden tapauksessa mainittava. Kannettavien omien WLAN-korttien antennit ovat usein paljon parempia kuin tavallisten erilliskorttien. Kannettavien kohdalla antennit kun usein kiertävät koko monitorin, jolloin kuuluvuus on paljon parempi kuin 10 sentin muoviantennilla.

 • Tkonemies, sinun vastauksesi on saanut lähes sataprosenttisesti miinusta tämän yhteisön käyttäjiltä. Olisiko tässä sinulle tarpeeksi merkkiä siitä, että sinä et oikeastaan tiedä mistä puhut. Olet niin monta kertaa ollut väärässä, että nimesi alkaa jo painua mieleen täysin harhaanjohtavana käyttäjänä.

 • Sanonpa vain vertaukseksi että sinun kokemus on aika vähäistä. Minä, joka siis olen tässä vastaillut tähänkin ketjuun, olen pyörinyt näiden tietokoneiden kanssa viimeiset 30 vuotta, koulutukseni on IT-insinööri ja töikseni olen korjannut tietokoneita vuosia koulujen ohella. Nykyisin työt ei kyllä enää vie rautapuolelle, mutta harrastuksena tulee pysyttyä hyvin mukana kehityksessä.

  Näiden sanojen jälkeen totean yhä, että sinun ohjeet on lähes järjestelmällisesti vääriä.

 • 10 vuoden kokemus, varmaan vuodesta 1978-1988.

 • Tänne asti haisee! (omakehu?) https://fi.wiktionary.org/wiki/omakehu

 • Miinukset johtuu trolleista kuten sinunlaisistasi:) Kannattaisiko teidän pikkuhiljaa lopettaa trollaus ja tämä teinienleikki:)

 • Ja 10-vuoden kokemus kertoo kyllä varsin hyvin mikä on parempi:)

 • Ei käytännössä ole. Sanon tämän monen vuoden kokemuksella. Eriasia on jos emon wlan ei tue sen nopeimpia standardeja ja sellainen on käytössä reitittimessä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista