Onko digivire-kauppa luotettava?
-1
Nettikirjoittelussa on varoiteltu kaupasta.

18 vastausta

Järjestä:aikapisteet
WOT-käyttäjäluokituksen mukaan on luetettavuudessa epätyydyttävä toimija, joten siitä voi jokainen vetää johtopäätöksen.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Tuolla on jonkun kokemuksia kyseisestä kaupasta http://captains-elog.blogspot.fi/2013/0...a-on-valia.html Ei tunnu suosittelevan.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Joo, taidan jättää tilaamatta, halpa hinta vain houkutti. -kysyjä-
+3

Kommentoi tätä vastausta

Paska palvelu! Älkää tilatko sieltä mitään.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Digivire katosi netistä. Ei vastaa enää pingiin. Joulumyynti oli suuri puhallus. Kohta on taas hemmoilla uusi pulju pystyssä ja uudet kujeet.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Viet sen puhelimen johonkin huoltoliikkeeseen. Jos tarkoitat takuuhuoltoa, niin unohda. Onhan tuosta kaupasta varoiteltu lehdissä, kun se oli vielä toiminnassa. Huijariliike.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Hehehe, kiva kun veronkiertofirmaa tuette, helvetin hyvä juttu jos teidän rahat sinne jää!
+3

Kommentoi tätä vastausta

Ei oikein ole luotettava. En tilaisi sieltä.
+2

Kommentoi tätä vastausta

nyt digivire webkauppa on melkeen tyhjä ! suomenkieliset sivut loppuneet ! Itse erhedyin ostamaan lumia 925 puhelin pari kuukautta siitten, 3 viikko kesk, hajosi. Huollossa selvisi että se on austraalian markkinoille tarkoitettu"! eivät scf huolla ottaneet takuu korjaukseen . NOh, digi vire optti, ja kuukaudne keski korjaus reissu, ties missä se korjattiin, ei mittään raposttia mukana, nyt toimii hyvin, muutta kait käytännössä takuu on ohitse kun digivire kaatuu ??
+1

Kommentoi tätä vastausta

uusi pulju on on pystyssä. Ebaysta löysin vanhan myyjän ja yritän hommata rahojani takaisin mutta näyttää siltä että myyjä yrittää pitkittää juttua niin kauan että unohtaisin asian. Edelliselle käyttäjälle neuvoksi että tuskin saat puhelinta huoltoon koska se on tarkoitettu aasian markkinoille tai jonnekkin muualle. itellä meni puljuun 500e ja olisi kiva jos saisi jotenkin myyjän maksaan rahat takaisin, sillä onhan myyjä ollut ebayssa myymässä tavaraa jo vuodesta 2002... nykyinen ID on powerstarelectronics. Vaikuttaa ihme toiminnalta, kun vieläkin myy tavaraa, eikä ole jäänyt kiinni..
0

Kommentoi tätä vastausta

Minulle kävi juuri sama kuin Limia 925 ostajalle! Tilasin HTC Onen sieltä ja sain käytetyn mallin. Palautin ja he lähettivät uuden puhelimen. Tämä tosin sattui olemaan atarkoitettu Hong Kongin markkinoille?! Sama oli todennäköisesti ensimmäisessäkin puhelimessa, sillä kiinaksihan sekin oli heti. No hyvityksenä sain HTC:n double dip coverin sekä rahat takaisin. Onneksi kerkesin, sillä lopputulos olisi voinut olla kirjoitustenne perusteella karumpikin...
0

Kommentoi tätä vastausta

nyt sitten pitkän prosessin jälkeen tuli puhelin takas nimim. aijempi 500e puhelimen ostaja. olin myyjän kanssa keskustellut ja viimenen sähköposti häneltä oli että oli ilmottanut oikeeseen osastoon ja johonkin (en oikeen saanut selvää) ja täältä pitäisi tulla lähipäivinä vastaus. No viikko siinä meni ja sain kirjatun kirjeen postissa. Lähettäjä oli pelkästään U.K. eikä mitään viestiä tai muuta lähetystietoa mukana. No puhelinhan siellä oli sellaisenaan kun sen takuuseen lähetin. onneksi osasin korjata vian itse ja nyt vain sormet ristissä mennään eteenpäin jos vaikka puhelin säilyisi ehjänä.. mutta jos on puhelin tai rahat siellä digiviressä niin kehotan ottamaan yhteyttä tuohon powerstarelectronicsiin
0

Kommentoi tätä vastausta

Itse ostin kesäkuussa 2013 Htc one X tuosta puljusta ja sain mitä tilasin. Tähän mennessä puhelimen kanssa ei ole mitään ongelmia ollut. Aluksi sekin oli kiinaksi mutta nopeastihan tuon suomeksi sai vaihdettua. Ei valittamista ku niin halvalla sai. Toivottavasti ei vaan mene rikki ku saattaa tuo takuuseen laittaminen olla vähän hankalaa nyt :D
0

Kommentoi tätä vastausta

Minä tilasin digivireeltä juurikin tuon 925 mutta olin matkoilla kun puhelin saapui, enkä siis castaanottanut sitä..nyt sieltä pukkaa laskua ja eräpäivät ovat jo menneet..kohta menee perintään ellen maksa! liikkeeseen ei saa minkäänlaista yhteyttä sähköpostilla eikä puhelimella! huijari liike!!!
0

Kommentoi tätä vastausta

Aivan täysin sama homma kuin ylemmällä lumia 925:n ostajalla. Puhelin meni sököks, tnt express nouti hienosti sen kotiovelta huoltoon. Kyselin puhelimesta ~2vk jälkeen, että mikä mättää niin vastasivat että "Hi
We will have a replacement sent to you. Is that ok? Please reply and confirm." No, tohon vastasin tietysti että käy vallan mainiosti. Nyt kuitenkaan entisestä puhelimesta, eikä luvatusta korvaavasta kappaleesta ole minkäänlaista tietoa, enkä tohon kyseiseen puljuun saa millään yhteyttä. Oon varmaan 10 sähköpostia laittanu koskien mun takuuhuoltoa, mutta ei vastausta... Joo, jäi kyllä viimeseks ostoks tosta puljusta. Oon tyytyväinen jos saan ikinä puhelimeni takas. Voi helvetinvittu nyt oikeesti.. Epäilyttävää toimintaa!!!
-1

Kommentoi tätä vastausta

Itse ostin sieltä reilu vuosi sitten samsung tabletin, oli paljon halvempi kuin esim gigantissa ja hyvin on toiminut.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Hei apua.
Minne saan sieltä ostetun puhelimen nyt huoltoon?
Jos joku osais vastata ihan selkokielellä? :)
-2

Kommentoi tätä vastausta

Lähettäkää sähköpostia osoitteeseen admin@digivire.com Sieltä pitäisi saada apua. Minä ainakin sain. Tosin saadakseni tuon osoitteen olin ensin yhteydessä euroopan kuluttajakeskukseen ja he puolestaan pyysivät Maltan kollegaa oleen yhteydessä digivireen.
-2

Kommentoi tätä vastausta