Onko AdwCleaner todella ilmainen?
+3
Onko AdwCleaner todella ilmainen? Tulee tieto, että lataus on ilmainen? Entäs sitten käyttö, onko maksullinen tai rajallinen? Pyytävät vielä vahvistamaan jotain Lisenssiä?? Kuka voi kertoa? Muualla pyörii vain hullu "robotti" joka ei tiedä mistään mitään?

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
AdwCleanerin lataus ja käyttö on ilmaista. https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/

Ethän tarkoittanut Malwarebytesiä? https://www.malwarebytes.com/
Sitä voi käyttää ilmaisena, kun kokeiluajan loputtua siirtyy sen manuaaliseksi käyttäjksi, poistamalla kaikki aktiiviset toiminnot ja tekee skanannaukset manuaalisesti. Silloin ei ole käytönaikasta suojausta.
+3

Kommentoi tätä vastausta

On ilmainen, tuo on malwarebytesin vanha nimi. Vielä vuosi sitten nimi oli Malwarebytes anti-malvare.
Nyt nimi on pelkkä Malwarebytes. Lataa valmistajan sivuilta uusin versio 4.1.2 saattaa latautua englan-
niksi, mutta kieliastuksista löytyy suomenkielinen versio.
0

Kommentoi tätä vastausta

Joo ja lisenssi se on ilmaisillakin ohjelmilla. Lisenssihän ei tarkoita sitä, että ohjelma (tm. tuote) olisi maksullinen, vaan se on enemmänkin käyttöoikeussopimus, jota käyttäjä sitoutuu tuotetta käyttäessään noudattamaan. Sopimuksessa voidaan määritellä mm. mihin käyttötarkoitukseen tuotetta saa käyttää, eli esim. että ilmaista ohjelmistoa saa käyttää yksityiskäytössä, mutta ei kaupallisesti ja/tai yritystoiminnassa jne. Siellä voidaan myös mainita, että käytät ohjelmaa omalla vastuullasi ja että kehittäjä ei vastaa käytöstä mahdollisesti aiheutuvista ongelmista ja virheistä. Jne.
0

Kommentoi tätä vastausta