Ohjelmien asennus ei starttaa edgessä eikä chromessa mikähän on ongelmana. Ei täälläkään....
-1
Eli win 10 asennuksen jälkeen ei ole onnistunut monenkaan ohjelman asennus internetistä. Yhden virheilmoituksen olen löytänyt, Puuttuvia verkkoprotokollia olisi.

9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Olisit kuitenkin voinut vahvistaa epäilyni, mistä ongelmasta on kysymys, mutta jatketaan tarkemmin tuntematta ongelmaa.

Asus ROG G20BM tukisivu, jossa kaikki koneesi ajurit:
https://www.asus.com/ROG-Republic-Of-Ga...pDesk_Download/

Poista vanha verkkoajuriajuri "Laitehallinnassa", ennen uuden ajurin asennusta.
Suora latauslinkki Windows 10 64bit verkkoajurille (Intel(R) LAN Driver V20.1.2019.0)
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Desktop/G20BM/Lan_20120190.zip
Verkkoajurin lataus käynnistyy klikattuasi em. linkkiä.

Pakattu ajuri pitää ensin purkaa ja sitten asentaa, joko suoraan suorittavasta "AsusSetup" tiedostosta tai sitten laitehallinnan kautta.

Anna palautetta, lähtikö tällä toimimaan.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Luusinpa, että Win8.1 koneessa on ollut joku erityistä verkkoprotikollaa tarvitseva ohjelma, joka ei ole ollut täysin windows 10:n kanssa yhteensopiva. Siitä on merkkinä se, että netti voi toimia mutta jotkut ohjelmat voivat olla toimimatta.

Paha sanoa, että mikä sieltä puuttuu mutta vihonviimeisin ratkaisu on se, että "Nollaat" Windows 10:n verkkotoiminnot. Sillä tempulla asetetaan juuri nämä Windows Sockets -rekisterimerkinnät sellaisiksi kuin ne olisi "puhtaalta pöydältä" asennettaessa. Se tarkoittaa sitten sitä, että jotkut virustorjuntaohjelmat ja palomuurit kuten esm. Comodo internet Security, VPN -ohjelmat tai muut ns. omaa verkkoprotokollaa käyttävät ohjelmat pitää asentaa uudelleen.

nollaus tapahtuu sillä, että käynnistä komentokehoite järjestelmänvalvojana ja tarjoile komentoja:

netsh int ip reset (tämä nollaa IPv4:n verkkoprotokollan)

netsh in ipv6 reset (tämä nollaa IPv6:n verkkoprotokollan)

netsh winsock reset (nollaa kaikki windowsin verkkotoiminnot eli poistaa em. palomuurien ja VPN-ohjelmian sidokset verkkotoimintoihin. kaikki ohjelmat, jotkaon verkkotoimintoihin kytkeneet, pitää asentaa uudelleen)

netsh advfirewall reset (HUOM: tämä ei ole pakollinen. tämä nollaa kaikki windowsin palomuurin asetukset, joka voisi joissain tilanteissa ongelmia aiheuttaa. kokeile ensi tuota winsock -resettiä. Jos jotkut ohjelmat on asennuksen yhteydessä tehneet omia sääntöjä palomuuriin niin ne pitää asentaa uudelleen - tai puhkoa palomuuri käsin)
+2

Kommentit (1)

Tämä mahdollisesti toimi kun olin tehnyt noi ip ja ipv6 resetoinnit ja käynnistänyt koneen niin alkoi pelittään.... :) - karjukka
Vähän vaikeaselkoinen kysymys ja liian vähän tietoa antaa tarkempia ohjeita.
Ohjelmat pitää ladata netistä koneelle ennen asennusta, vai onko ongelmana nettiyhteys, joka saattaa olla mahdollista Win10 päivityksen jälkeen.

Jos ongelmana on netin toimimattomuus, pitää ladata uusi verkkoajuri. Voisin linkata oikean paikan jos tietäisin koneesi nimen ja tarkan mallin.
+1

Kommentoi tätä vastausta

llmoPJ taisi kysellä sitä, että toimiiko nettiyhteys eli latautuuko nettisivut? Jos nettiyhteys ei toimi, se on yksi vika. Joskus nettiyhteys voi toimia mutta ladattuja tiedostoja tai asennusohjelmia ei voi asentaa: se on taas toinen vika.

Ja sanoit, että "monenkaan" ohjelman asennus ei ole onnistunut - onko siis niin, että joidenkin ohjelmien asennus on onnistunut mutta joidenkin ei?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Täällä on ohjeistusta noiden rekisterimerkintöjen korjaukseen - FIX : Windows Sockets Registry Entries Required For Network Connectivity Are Missing
+1

Kommentit (1)

Olen pahoillani tupla kommentoinnista;) jotain viivettä taas sivustolla! - mummipappa
Koneena asus rog g20bm, jonka päivitin win8.1 stä win 10.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei lähtenyt. verkon vianmääritys ilmoittaa edelleen puuttuvista verkkoprotokollista ja lisätiedoissa lukee vielä että verkkoyhteyksissä tarvittavat Windows Sockets rekisterimerkinnät puuttuvat, johtuisko siitä noi ongelmat. Eli ongelmia on ollut mm. firefoxin asennuksessa ja world of tanksin uudelleen asennuksessa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Täällä on ohjeistusta noiden rekisterimerkintöjen korjaukseen--> http://www.kapilarya.com/windows-socket...vity-is-missing
0

Kommentoi tätä vastausta

Siis netti toimii muuten täysin oikein, mutta tässä tapauksessa kun painan lataussivulla "download" nappia,jää niinsanotusti odottamaan yhteyttä tms. < redirecting.######.com> eikä jatka siitä. Ja kyse on tankkipelistä. Olen koittanut kaikkia ohjeissa olleita resetointeja,ei apuja.
0

Kommentoi tätä vastausta