Nordean tunnuslukusovellus Windows tablettiin?
0
Saako millään keinoa? Android tai Apple tuotteita en halua, yhden tunnuslukusovelluksen vuoksi.

Kyseessä MS Surface, eli normaali PC, mutta tabletti.

8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Nordea tunnuslukusovellusta ei ole saatavissa Windows-laitteille. Tuetut alustat ovat iOS ja Android. Toimii myös Android-sovelluksia tukevissa Chromebookeissa.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Hommaa nordean tunnusluku laite. Saa pankista ilmaiseksi. Noin luittokortin kokoinen. Muuta laitteita ei tartte. Sillä hoituu nordean tunnistautumiset
+2

Kommentoi tätä vastausta

Pankkihan siihen sovelluksen käyttöön patistaa. Ei kun menet pankin ASPAa kiusaamaan. Sanot että heidän hommansa on saada homma pelaamaan kun sinä se asiakas olet. Jos eivät saa, tai alkavat Androidia tuputtamaan niin sano että sitten vaihtuu pankki.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Teoriassa voit saada toimimaan Anboxilla Linuxin (vaikka ubuntun) päällä jos se tuohon surfaceen livahtaa. En tiedä pystytkö ajamaan virtuaalikoneessa Linuxia ja sen päällä Anboxia, mutta epäilen että tuo on aika vaikeaa. Sitten kun vielä muistaa että kyseessä on pankki niin voi olla jotain lisävarmistuksia ettei sovellusta ajeta jossain virtuaalimasiinassa tai sertifioimattomassa laitteessa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Eli eikun Androidia ostamaan. Ei pidä olettaa että tällaiset sovellukset toimisi PC koneiden järjestelmissä koska vain harva käyttää Windows tabletteja.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei täällä kukaan Windowsia käytä ! Android ja Apple rules !
0

Kommentoi tätä vastausta

"sano että sitten vaihtuu pankki." Ja sitten pankki kiittää yhteistyöstä.
0

Kommentoi tätä vastausta

""sano että sitten vaihtuu pankki." Ja sitten pankki kiittää yhteistyöstä.""
No jos se kirjautuminen on pakko tietokoneeseen asennettavalla softalla tehdä, niin jos sitä ei tablettiin saa, niin mitäs asiakas voi muuta tehdä kuin vaihtaa pankkia? Vaihtaa pankkiin jonne tabletilla pääsee ilman ylimääräisiä ohjelmistoja.
-1

Kommentoi tätä vastausta