Kysy
 • Nettipaketti 1Gt

  Heittäkääs arvioita kuinka monta tuntia voin kuunnella Spotifya, jos otan soneran nettipaketin puhelimeen, jonka siirtoraja on 1Gt kuukaudessa? kiitos vastauksista jo etukäteen :)

  Sonera Spotify

9 vastausta

 • Onko pakko ottaa sonera? Muualta saat halvemmalla ja ilman tyhmiä datarajoja.

 • Jos kuuntelet 128 kbps laadulla niin silloin sekunnissa käytät 16 kt. Tällöin 1Gt riittää vähän päälle 18:ksi tunniksi. Toisin sanoen noin 270 kappaletta kuussa (4min / kappale). Eli noin 9 kappaletta päivässä. Ei riitä mihinkään.

  Jos kuuntelet sitte 320kbps laadulla niin... Älä kuuntele. Tai hommaa nyt ainakin rajoittamaton yhteys, mokkula jo itsessään on syöpää niin tuollainen rajoitettu mokkula on kyllä täysi turmio.

 • Itse kuuntelen pääosin offline-tilassa niin ei kulu akkukaan turhaan.

 • Hommaat liittymän ilman datarajoitusta ja spotify freen koodit ja annat pelittää, voit kuunnella musaa kaiken aikaa. Spotify käyttää niin vähän linjanopeutta, että voit katella muita sivuja ja kuunnella musaa.
  Vertaa hivenen operaattoreita... Eräs tyttöön ja saunaan liittyvä operaattori on minulla toiminut jo kauan näillä rajoittamattomilla datayhteyksillä ja mokkulan välityksellä.

 • Itse ostin Soneran liittymän ja myös puhelimen siihen (Nokia Lumia 900) netin nopeus on 2 mbit/s (toimii nopeasti) ja näköjään kun Soneran omien sivujen kautta katsoin liittymän tietoja kuukausi raja on 1 Gt vaikka myyjä puhui ihan jotain muuta ostotilanteessa... myyjän mukaan kuukausi rajana olisi 10 Gt!! Katsoin sitten areelta 30 min kestävän sarjan, sm-liiga ottelukoosteen, pari youtube videota ja tietenkin perus facebook käyttöä, niin puolet kohta paketista käytetty..

 • Mitä enemmän verkkoon tulee käyttäjiä, sitä varmemmin datarajoitukset tulevat kaikille käyttäjille. Jos operaattori ei niitä tee, niin verkko itsessään tekee, Voi sitten soitella asiakaspalveluun että miksi mun yhteys hidastuu ja ne vain toteaa, että ei voi mitään kun verkon kapasiteetti vain loppuu.
  Joten jos teillä on rajaton data, MUISTAKAA valittaa kun verkko on tukossa. Jos operaattori on myynyt rajattomasti dataa, sen on pystyttävä se tarjoamaan. ja jos (kun) ei, vaatikaa hinnanalennusta maksuista.

 • Yhteysnopeus hidastuu 64kbit/s, ei 64 kt/s. Eli 0.064megaan, eli latausnopeus ~0.6kt/s, jolla ei tee mitään. Kevyetkin nettisivut lataavat hitaasti, raskaampia lataa sitten useita minuutteja.
  Noin se menee, ellen ihan väärin laskenut.
  Kuitenkin nopeus on hidastumisen jälkeen niin hidas, ettei sillä musiikkiakaan suoratoistona kuuntele.

 • Onko pakko ottaa Sonera. En tykkää, että kysymättä vain ilmoitetaan asia

 • datarajan tullessa täyteen voi myös samalla kk-maksulla jatkaa käyttöä, yhteys vaan hidastuu 64kb -nopeuteen kunnes laskutuskausi alkaa alusta

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista