Netti ja kotijakamo
0
Ois nyt semmone juttu, että pari päivää sitten tuli muutettua uuteen asuntoon ja olis netist jotain kysyttävää. Uudessa asunnossa on kotijakamo (vanhassa ei ollut) ja sieltä pitäisi kytkeä netti. Modeemi on kytketty olkkariin ja haluaisin klytkeä yhden johdon huoneeseeni. Johto menisi suoraan seinästä koneeseen. Ostin ethernet kaapelin jakajan (eli jakaa yhden johdon kahteen) ja ajatuksena oli laittaa se kotijakamoon ja siitä huoneeseeni ja olkkariin. Mutta näin ei käynyt, vaan kun kytken johdot siihen netti ei toimi. Näissä nettijutuissa olen ihan pihalla, saisiko tämän ongelman jotenkin korjattua/selvitettyä.

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
En nyt itsekään mikään ekspertti näissä tietoliikenneasioissa ole, mutta siis tuohon "jakajaan" tarvitset mielestäni kyllä pakostakin kytkimen/reitittimen, eikä mikään pelkkä kaapelin jakaja siihen pitäisi riittää. Esimerkiksi joku ZyXEL GS-105B v3 tai vastaava. Vaikea sanoa kovin tarkkaan, kun en tiedä minkälainen jakaja sinulla siellä päässä on.
+1

Kommentit (1)

Mäki vähä mietin sitä samaa, kun ei noin toiminut. Kiitos, että vastasit. - heivaahei
Toivottavasti saatte selvää, että mitä minä tässä oikein haen.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kyseisellä tavalla et pysty yhdistämään toisessa huoneessa olevaa konetta.Tarvitset ensin reittimen kotijakomoon(Liität sen ethernet johjolla kiinni).Silloin sinulla on niinsanotusti Wifi yhteys kaikkialle asuntoosi.Sen jälkeen tarvitset toisen reittimen koneesi liittämiseen ethernet johjolla Wifi yhteyteen,asetat sen preteter asetuksella.Näin onnistut saamaan ilman johtoja kyseisen yhteyden.Ethernet johjolla suoraan et onnistu saamaan yhteyttä kotijakamoon toisesta huoneesta.
0

Kommentoi tätä vastausta

I let myself become a fool .
madden 18 coins http://maddennfl18news.altervista.org/m...r-just-updates/
-2

Kommentoi tätä vastausta