Kysy
  • Netin välityspalvelinasetusten ongelma.

    Tietokone on valitellut "Windows ei pystynyt tunnistamaan tämän verkon välityspalvelinasetuksia automaattisesti" jo noin 2 viikkoa kun yritän käyttää langallista sekä wifi verkkoa modeemista. Kuitenkaan kännykän kautta jaettu netti ei valita tätä ongelmaa. Ei tunnu löytyvän ongelmaan ratkaisua vaikka olen kokeillut tietokoneessa erilaisia ratkaisuja kuten DMC komentoja, viruksen torjunnan poistoa ym.

    Alussa netti ei edes toiminut kunnes sammutin ja käynnistin modeemin uudestaan, nettisivut valittivat DNS ongelmaa, jonka jälkeen netti pelittää mutta selvästi huonommin kuin normaalisti. Ainoa asia joka auttaa on manuaalinen välityspalvelimen osoitteen ja portin laitto oman netin tarjoajan omiin jolloin netti toimii taas normaalisti mutta tämän mukana taas tulee omat ongelmansa esim. en voi pelata paljoa EU ulkopuolisilla servuilla koska ping iskee helposti 500-600. Pystyn kyllä laittamaan manuaalisen osoitteen pois jolloin ping tippuu 130-160 mutta yhteys välillä rupee pätkimään kesken pelin.

    Voisko vika olla modeemissa vai koneessa? Olisi kiva saada selville että sais tän pirun vian korjattua. Kiitoksia etukäteen :D

    internet modeemi ongelma Yhteysongelmat

Yksi vastaus

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista